TV2 News-vært om 17 år ældre kærlighed: Rimelig hardcore

Anna Ingrisch har lagt øre til meget om kærligheden til Martin Krasnik, fortæller hun til Alt for damerne.

27. januar 2021, 14.23

Anna Ingrisch venter sit tredje fælles barn med ægtemanden Martin Krasnik, som har to børn fra et tidligere forhold. (Arkivfoto)

KØBENHAVN TV2 News-værten Anna Ingrisch var 24 år gammel, da hun mødte sit livs kærlighed. Det var den 17 år ældre journalist og chefredaktør Martin Krasnik, som dengang lige var kommet ud af et længerevarende forhold og havde to børn.

I et interview med magasinet Alt for damerne kalder Anna Ingrisch valget om at følge hjertet sit livs største beslutning.

Hun fortæller, at det er "totalt uden for den gængse fortælling om, hvordan det er at være i starten af 20'erne".

- Man skal også være rimelig hardcore for at kaste sig ud i det, for man kommer til lægge øre til rigtig meget, når man som ung kvinde forelsker sig i en, der er så meget ældre end én selv, fortæller Anna Ingrisch i interviewet.

32-årige Anna Ingrisch og 49-årige Martin Krasnik har dannet par i syv år, er blevet gift og har fået tvillinger, en pige og en dreng.

Om ganske kort tid bliver parret forældre igen og har - med Martin Krasniks store børn - snart fem børn tilsammen.

- Man kan argumentere for, at kærlighed ikke er en beslutning, men det er det jo, og jeg valgte det heldigvis til, siger Anna Ingrisch til Alt for damerne.

- Jeg elsker både ham, vores liv sammen og alle ungerne. Så jeg er glad for min beslutning. At jeg turde gå med kærligheden, lyder det fra hende.

/ritzau/