Pyt det er jo bare vand

En gruppe børn fra Ønskelandet lod sig friste af de store vandmængder på en åben plads i bymidten

Udgivet:30. oktober 2019, 14.21

Læsetid:1 minut

Victoria, Mynte og Thuri fra Ønskelandets vuggestue blev lokket helt ud på dybt vand af pædagog Michele Grabi. Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist

4 år siden

VAND Børn og vand har altid været en fantastisk kombi. En varm sommerdag med en god omgang vandkamp er forfriskende og afkølende.

Men efterårets store regnmængder og oktober måneds massive nedbørsmængder blev alligevel en for stor fristelse for et par pædagoger og en gruppe børn, der var på gåtur i centrum af Ikast.

Michele Grabi fra den private børnehave Ønskelandet havde spottet vandpytten på hjørnet af Jens Holdgaardsvej og Grønnegade i Ikast allerede dagen før og set, hvilke oplevelser det kunne give.

Så med regntøjs-udstyret i orden tog hun selv det første skridt ud i »pytten«, der i børnehøjde må være stor som et ocean og »lokkede« børnene med ud i det våde element.

Her havde de en fest så stor, at alle forbipasserende slet ikke kunne lade være med at trække på smilebåndet over det livsbekræftende skue - og over hvor glade børn kan være over noget så simpelt at få lov til at trampe rundt i en vandpyt så stor, at det kunne være en bedre swimmingpool.

Eneste minus var alt det våde tøj og de køligere temperaturer - som der dog var råd for i form af tørreskabe og skiftetøj

Victoria, Mynte og Thuri havde en fest og konkluderede sammen med pædagogerne: (vand)- PYT....det var sjovt.