Blomsterhandleren rykkede ind

Lise Andersen fra Egeblomster i Bording lavede blomster og spredte glæde hos beboerne på Bøgildlund

Udgivet:16. april 2022, 14.45

Læsetid:1 minut

92-årige Erna Lauridsen elsker blomster og var så glad for det farverige islæt, de giver hendes hverdag på Bøgildlund. Foto: Henrik Ole Jensen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

BØGILDLUND Der er intet som duften af friske blomster, der kan bringe foråret ind i stuerne. Således også på plejecentret Bøgildlund, hvor de sidste rester af det ekstraordinære covid-19 tilskud forleden blev omsat til blomster.

Plejecentret inviterede nemlig blomsterhandler Lise Andersen til at kigge ud med spandevis af blomster. Og så var det helt op til den enkelte beboer at vælge hvilke blomster de gerne ville have hjem i deres lejlighed.

Ruth Andersen valgte en hvid buket med et lille æg i.

- Jeg har aldrig prøvet at have en hel hvid buket, så det ville jeg gerne. Det er da så fantastisk, at få friske blomster. Det er en god adspredelse i hverdagen, sagde 78-årige Ruth Andersen.

Erna Lauridsen var også begejstret og faktisk så meget, at hun valgte at købe sig til en ekstra buket.

- Jeg elsker simpelthen blomster, så er det er så skønt....og så sker der jo noget helt nyt, siger 92-årige Erna Lauridsen, som slet ikke kunne få nok af hverken blomster eller blomsterpige. For da hendes egne buketter var sat på plads, ilede hun retur til fællesarealerne for at nyde synet af de farverige blomster. men også af Lise Andersen i fuld gang med at binde buketter.

Ruth Andersen, t.v. valgte en hvid påskebuket til sin lejlighed, og var begejstret for muligheden for at få friske blomster med hjem i lejligheden på Bøgildlund. Foto: Henrik Ole Jensen