Hærvejskoret klar til ny sæson

Udgivet:05. september 2019, 06.07

Læsetid:2 minutter

Hærvejskoret. Foto: Privatfoto

Nørre Snede Hærvejskoret i Nørre Snede er klar med en ny sæson og starter i år som sædvanlig den første torsdag i september måned.

I år er koret klar med både nyt repertoire og en ny, kvindelig dirigent.

Hanne Juhl Jensen afløser Benny Simmelsgaard, der efter 11 sæsoner i spidsen for koret har valgt at søge nye udfordringer, og korets bestyrelse er ikke i tvivl om, at de har fundet en god og værdig afløser for den populære dirigent.

Hanne Juhl Jensen er 45 år. Hun er uddannet bachelor i musikvidenskab fra Aarhus Universitet i 2003 og derefter uddannet organist fra Kirkemusikskolen i Vestervig i 2018. Begge uddannelser har hun haft korledelse på højt niveau og bestået med meget rosende udtalelser, både om hendes måde at dirigere på og indstuderingsmæssigt skabe ro og tryghed i kor, uden det dog bliver kedeligt.

Korets planer for den første halvdel af sæsonen vil som altid stå i julekoncertens tegn; men der er også planer om videre forberedelser til spændende arrangementer efter julepausen.

Næste år skal 100-året for Sønderjyllands genforening med Danmark som bekendt fejres, ligesom der er mange andre begivenheder, som skal markeres i 2020.

Der er ikke fastlagt noget endnu; men der arbejdes i bestyrelsen på mange tiltag i den kommende sæson. Så der er al mulig grund til at møde op og prøve kræfter med korsang i Hærvejskoret. Alle er meget velkomne, og der skal nok blive plads til alle der kan synge rent og som har lyst til at prøve kræfter med korsang.

En lille advarsel: Når først man begynder, bliver man som regel hængende.

Hærvejskoret er tilsluttet DOF Brande/Nr. Snede Aftenskole som netop har udsendt program, og det er derfor her, man skal tilmelde sig.