Foredrag med Bitten Damgaard og forfatter Anne Holst Moulvad: Makkerparret fortæller om deres nye bog i Kunstpakhuset

I morgen inviterer Kunstpakhuset indenfor til et foredrag med Bitten Damgaard og Anne Holst Moulvad

Udgivet:08. marts 2022, 15.55

Læsetid:1 minut

Bitten Damgaard og Anne Holst Moulvad præsenterer og fortæller om den nye bog »Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst«. Foto: Privatfoto

FOREDRAG »Et liv med børn, skjorter, bøffer og kunst«. Det er titlen på forfatter Anne Holst Moulvads bog om et liv, som skulle ende med at blive banebrydende for en hel egn i mange generationer.

Torsdag aften indtager forfatteren Kunstpakhuset og fortæller om den nye bog. Det skriver Kunstpakhuset i en pressemeddelelse.

Bitten Damgaards fotos er grundlaget for bogen, og ud fra dem fortæller hun spændende historier fra et langt liv, som hun ikke havde fantasi til at drømme om.

Spejler landets historie

Bitten Damgaards fotos ligger meget tilfældigt placeret i hendes hjem i Lund ved Herning. Hun har boet der, siden hun blev gift med Aage Damgaard i 1950. Bitten Damgaard har mange spændende fotos med kulturhistorisk værdi. I en kasse ligger der fotos fra tiden med skjortefabrikken Angli. I en skuffe, i en tilfældig stak, ligger fotos af nogle af alle de kunstnere, som har været en del af Bitten og Aage Damgaards liv. På væggen hænger der familiefotos af hendes fem børn og Bitten Damgaards ophav samt barndom. I en reol står der fotoalbums med fotos fra tilfældige begivenheder, rejser og fester.

Hendes liv spejler Danmarks historie de sidste 100 år især med fokus på kunst og kultur.

Anne Holst Moulvads bog udkom i november 2021 og er næsten udsolgt, men der vil blive mulighed for at købe bogen til foredraget direkte fra forlaget.