Gospelkor i kast med endnu et vers

Tulstrup-Faurholt Menighedsråd vil gerne have gang i sangen

Udgivet:27. november 2022, 15.00

Læsetid:1 minut

Tustrup-Faurholt Menighedsråd vil gerne fylde Faurholt Kirke med masser af glade gospeltoner og sange. 30. november forsøger de igen at løbe muligheden igang. Foto: Privatfoto

6 måneder siden

GOSPEL

Den lokale kirke i Faurholt har med succes haft et gospelkor gennem et stykke tid. Men desværre måtte efterårssæsonen lukke ned efter bare tre øveaftener.

Men Tulstrup-Faurholt Kirkes menighedsråd er ikke sådan at slå ud af kurs.

Rådet har nemlig med hjælp fra sommerens korleder Mathilde Thorning fået fat i en ny pianist, Nikolaj Munk, og sammen vil de to stå i spidsen for koret, såfremt der er den nødvendige opbakning til det.

De to korledere kender hinanden fra City Kirken i Århus, hvor Mathilde Thorning synger, og Nikolaj Munk spiller til intet mindre end gospel.

30. november er der inviteret til opstartsaften, hvor alle interesserede kan møde og prøve mulighederne for at synge i gospelkor med en frisk glad julesang.

- Vi håber, at der igen kan skabes basis for et lokalt gospelkor og opfordrer alle til at møde op. Vi har ingen krav om sangkundskaber, men har brug for at vide, om det er noget, der skal løbes videre med, lyder det fra menighedsrådet.

Er interessen til stede, så er menighedsrådet klar til at arbejde videre med gospelkoret, der officielt startes op i uge 2 og fremadrettet vil mødes i lige uger frem til sommerferien.