Sportspleje og bandager: To millioner i plus til Ikast-firma

Aserve Scandinavia, som sælger sportsrelaterede produkter, har haft fremgang hen over coronaperioden

Udgivet:12. februar 2022, 07.07

Læsetid:1 minut

Regnskabet hos Aserve Scandinavia lever fuldt ud op til forventningerne. Foto: PR-foto

Af Brian Kjær Andersen
presse@ikastavis.dk

1 år siden

REGNSKAB Grossistvirksomheden Aserve Scandinavia i Ikast, der forhandler mange forskellige produkter målrettet sporten, hiver selv gode point hjem for tiden.

Det seneste regnskab for 2020/21, der blev afsluttet 30. september, viser et overskud før skat på 2,1 millioner kroner. Det er en mærkbar fremgang fra året før, hvor overskuddet lød på 1,3 millioner kroner.

Omsætningstallene offentliggøres ikke, men det fremgår, at bruttofortjenesten er vokset med over 25 procent til knap 3,6 millioner kroner.

Virksomhedens administrerende direktør Søren Jørgensen glæder sig over, at det er lykkes at få nye forhandlere ind.

- Vi har formået at få mange nye kunder, primært fordi vores kunder virkelig kigger på avancer og bruttoindtjening i øjeblikket, og her står vi stærkt. Vores forhandlere synes godt om, at Aserve Scandinavia håndterer både opfyldning og indkøb af sportsplejemidler i deres forretninger, så indehaveren og forretningens øvrige ansatte kan bruge tiden på de mange andre opgaver, som kendetegner en travl hverdag, siger direktøren i en pressemeddelelse.

Har udvidet med håndvægte

Aserve Scandinavia A/S er etableret af Søren Jørgensen i 2001 og er en grossistvirksomhed med salg af sportsrelaterede produkter til det danske og skandinaviske marked. Aserve Scandinavia A/S har eneforhandlingen af Aserve produkter i hele Skandinavien. Virksomhedens kerneprodukter er koncentreret omkring sportsplejemidler og sportsbandager til forebyggelse og lindring af idrætsskader. Herudover indeholder sortimentet enkelte medicinske produkter.

Under coronanedlukningen er sortimentet efter samråd med forhandlerne blevet udvidet med yderligere produkter.

- Håndvægte, træningsredskaber og -udstyr har vi oplevet en stor efterspørgsel på, og vi har været i stand til at leverer disse produkter under hele coronaperioden, siger Søren Jørgensen.