Storsejr i pokalen: Ikast-kvinder klar til kvartfinalerne

Vandt med 15 mål i lørdagens udekamp mod TMS Ringsted fra 1. division

Udgivet:27. august 2022, 15.47

Læsetid:1 minut

Emma Friis og Ikast Håndbold sejrede sikkert i lørdagens pokalkamp i Ringsted. Foto: Tom Laursen

Ole Bitsch
Journalist| +45 96 26 37 19 | obi@herningfolkeblad.dk
Journalist siden 1999 og en del af Herning Folkeblads sportsredaktion siden 2015. Jeg skriver om fodbold, håndbold, ishockey og en masse andet. Grib fat i mig, hvis du har kommentarer eller et tip til en god historie.
Se flere artikler af Ole Bitsch

7 måneder siden

HÅNDBOLD Helt som forventet er Ikast Håndbold klar til kvartfinalerne i pokalturneringen, også kaldet for Santander Cup.

Lørdag eftermiddag vandt de midtjyske håndboldkvinder komfortabelt med 32-17 på udebane over TMS Ringsted.

De midtsjællandske værter, der til daglig har hjemme i 1. division, var bagud i hele pokaldysten - og i første halvleg ad flere omgange nede med seks mål. Ved pausen havde hjemmeholdet dog formået at få reduceret Ikast-føringen til 12-15.

Men i begyndelsen af anden halvleg gjorde favoritterne hurtig proces. Tempoet og effektiviteten blev atter øget hos Ikast Håndbold, som let fik skabt en sikker føring på syv mål - 19-12. Dermed var spændingen punkteret.

Midt i anden halveg, som udeholdet vandt med 17-5, var Ikast både i front med 10, 11 og 12 mål, og den klare føring blev endda udbygget i slutfasen, hvor gæsterne til sidst snuppede sejren med hele 15 overskydende scoringer.