Stort LAN-party i Isenvad: Trætte og glade børn gamede natten lang

Forsamlingshuset i Isenvad dannede rammen om stort LAN-party som afslutning på vinterferien

Udgivet:24. februar 2022, 06.00

Læsetid:2 minutter

I over et døgn blev der spillet løs på computerskærmene, da der blev inviteret til LAN-party i Isenvad Forsamlingshus. Foto: Flemming Thulstrup

Flemming Thulstrup
Journalist

1 år siden

VINTERFERIE Der var ualmindeligt stille, da avisens udsendte forsigtigt åbnede døren ind til festsalen i forsamlingshuset i Isenvad.

Det var ellers midt på formiddagen, og salen var fyldt med børn.

De fleste sad dog blege og tavse hen, og trætheden stod malet i ansigtet hos de fleste. Mange holdt sig kun vågne, takket være pommes frites og sukkerholdige drikke.

Sjældent har omkring 30 børn været så stille, men der var en forklaring.

De havde nemlig alle været i gang i godt et døgn, hvor de havde dystet mod hinanden og sig selv i diverse computerspil.

Nogle af dem havde ikke lukket et øje i løbet af natten, mens andre havde tilladt sig selv den luksus at slumre et par timer.

Og her op ad lørdagen bankede trætheden så på, men blev stædigt holdt fra døren med opkvikkende søde sager og sodavand.

En af de trætte drenge var Martinus Johansen Estrup, der til daglig går i 6. klasse på Isenvad Skole. Han havde taget sin gode ven Tolga Baser fra Ikast med til computer-træffet i Isenvad.

Tilsammen havde de to drenge blot sovet godt tre timer i nattens løb, og da Folkeladet kiggede forbi, var Martinus travlt optaget med at skifte nogle stik i det virvar af ledninger, der forbandt de mange opstillede computere i lokalet.

Computere og stole havde deltagerne i arrangementet selv medbragt.

Det er en flok forældre fra Isenvad, der har sat sig for at skabe dette LAN-party for deres børn.

Arrangementet i Isenvad er blevet beriget med en mængde præmier fra sponsorer, der er blevet delt ud til vinderne af de konkurrencer, som de selv havde foreslået.

Vinderne af præmierne er ikke nødvendigvis dem, der har vundet de enkelte spil. Alle deltagere i konkurrencerne har haft et lod i skålen, og der er så blevet trukket lod om præmien.

Det var overvejende drenge, der deltog i vinterferie-partyet i Isenvad, men der var også en håndfuld piger.

Men uanset om man var dreng eller pige, så var alle adspurgte trods træthed ganske enige. Det var et fint arrangement, og alle var klar til at gøre det hele om igen, når der formentlig bliver sendt en ny invitation ud om LAN-party i Isenvad Forsamlingshus til næste vinterferie.

Morgenmad efter en lang nats spilleri. Foto: Flemming Thulstrup
Tre af initiativtagerne til arrangementet i Isenvad. Det er fra venstre Jørgen Bo Arp Ladekjær, Martin Daugaard og Bent Knudsen, men der var mange andre forældre, der også hjalp til.
Marinus Johansen Estrup havde taget sin spilleven Tolga Baser med til party i Isenvad. Foto: Flemming Thulstrup