FrivilligBørsen åbner for dig

Tilmeld dig årets FrivilligBørs nu og vær sikker på at få en plads

Udgivet:17. marts 2015, 05.48

Læsetid:3 minutter

FRIVILLIG 12. maj åbner FrivilligBørs Ikast-Brande dørene igen for muligheder og overraskelser til alle lokale. Det er gratis at være med, og tilmeldingen sker via hjemmesiden: www.frivilligborsikast-brande.dk. Tilmeldingen er åben frem til 1. maj, men husk, at der kun er et begrænset antal pladser, og tilmeldingen foregår efter først-til-mølle-princippet.

Oplevelser og aftaler

Selve arrangementet varer fra kl. 17 til 18.30. Bagefter er der mulighed for at nyde en lækker middag ganske gratis og få sig en snak med de andre deltagere. I år skal deltagerne også melde sig til middagen, hvis de vil spise med. Det kan gøres samtidig med tilmeldingen til selve FrivilligBørsen på hjemmesiden.

FrivilligBørsen holdes i RemisenBrande. Stedet har de seneste to år summet af energi, når et par hundrede mennesker har været samlet for at ”børse”. Det er en helt speciel oplevelse, når både enkeltpersoner, virksomheder, offentlige institutioner og foreninger mødes for at give, udveksle og få ressourcer, hjælp og ydelser.

Godt og gratis

Her kan laves gode aftaler, uden at det koster penge. Det er et sted, hvor der kan skabes lokale kontakter og samarbejder, du aldrig havde drømt om. FrivilligBørsen er et mødested for folk, der har overskud af noget, andre kan få glæde af. Her tilbydes eller efterspørges forskellige ting. For eksempel har nogle et lokale, der ikke bliver brugt, som andre kan få glæde af til aktiviteter. Nogle tilbyder at komme ud og holde foredrag eller spille musik. En virksomhed har måske viden, eller overskydende materialer, andre kan få glæde af - og måske kan samme virksomhed tage hjem med en aftale om underholdning til personalefesten. Man behøves ikke kun at have noget at give, man kan også deltage, hvis man har brug for hjælp til noget. Det kunne for eksempel være en forening, som manglede hjælpere til stævner. På hjemmesiden kan du blive inspireret af de mange aftaler, som deltagerne indgik i 2013 og 2014.

Vis vi er bedst

FrivilligBørs Ikast-Brande arrangeres af en projektgruppe. Den består af folk fra både forenings- og erhvervslivet, medarbejdere fra kommunen og frivillige enkeltpersoner. Det er en aktivitet, som hele lokalområdet hjælper med at løfte, og som skal være med til at gøre det lidt mere fantastisk og sjovere at bo her. Projektgruppen håber, at rigtig mange vil tilmelde sig FriviligBørsen igen i år. Vær med og vis at landets bedste FrivilligBørs holdes her.

BTX: Tilmelding til årets FrivilligBørs er nu åben og klares hurtigt og let på hjemmesiden: www.frivilligborsikast-brande.dk.