Politisk heste-aften i Blåhøj

Konservative havde sat folk og fæ stævne på Bluehills ridecenter i Blåhøj

Udgivet:03. november 2017, 05.17

Læsetid:1 minut

Foto: Privat

Af Jan Anderschou
jaa@ikastavis.dk

Blåhøj Konservatives borgmesterkandidat, Annette Mosegaard, følte sig godt hjemme og klappede adskillige af hestene, mens ejeren Jørgen Sandholm fortalte om deres heste og stedet ved et arrangement forleden.

Efter rundvisningen var der uformelt, konservativt debatmøde med de fremmødte borgere i et af ridehallens lokaler, hvor Jonna Sandholm bød på kaffe. Byrådskandidaterne, Annette Mosegaard, Thomas Bjerre og Kirsten York Helms fremlagde de konservatives visioner og ønsker i forbindelse med byrådsvalget. Regionskandidat Dina Raabjerg fortalte om de konservative visioner for regionsrådet.

Spørgelysten var stor, blandt andet om store grundparceller, sagsbehandlingstider i kommunen og meget mere. De konservative kandidater lovede enstemmigt, at Blåhøj skole ikke vil blive lukket.

Efter de mange spørgsmål og den åbne og gode drøftelse, fortalte Annette Mosegaard helt klart, hvad hun vil prioritere som det første, når hun bliver borgmester.

- Jeg vil sætte et visions-arbejde i gang, så vi helt klart ved, hvad vi ønsker at gøre i vores kommune og hvordan, sagde Anette Mosegaard. Sideløbende vil jeg sikre, at vi lytter til borgerne, lytter til hvad borgerne siger, at de gerne vil med vores alles kommune.

Således sluttede en hyggelig og anderledes politisk aften med besøg på en spændende heste-virksomhed i Blåhøj.