De første studenter fejret i Ikast-Brande: Hvide huer, drømme, lykke og minder i Quben

I lørdags blev de internationale studerende på Ikast-Brande Gymnasiums IB-linje hyldet i Quben

Udgivet:22. maj 2023, 09.15

Læsetid:1 minut

De internationale studenter på Ikast-Brande Gymnasium blev i lørdags fejret til dimissionsfest på Ikast-Brande Gymnasium. Foto: Henrik Ole Jensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør
Mikkel Korsgaard Christensen
Egnsredaktør| +45 96 26 34 67 | mkc@herningfolkeblad.dk
Kære læser. Jeg dækker sundheds- og ældreområdet samt arbejdsmarkedsområdet i Ikast-Brande - men jeg skriver og interesserer mig for stort set alt. Jeg elsker at skrive features og menneskehistorier, og jeg går meget op i politik samt alt slags sport. Bor i Ikast, er gift og har to sønner. Holder meget af lange løbeture i naturen og samvær med familien.
Se flere artikler af Mikkel Korsgaard Christensen

4 måneder siden

DIMISSION Smilene var store blandt både studenter, forældre, søskende, bedsteforældre og naturligvis også blandt underviserne på Ikast-Brande Gymnasiums IB-linje i lørdags.

Her var de studerende samlet til en fest, hvor de samtidig blev officielt dimitteret.

Det var en smuk eftermiddag, hvor særligt minderne fra årene der er gået, fyldte som et af temaerne.

Årets elevtale blev fremført som et musikalsk indslag af studenterne Sebastian Grøndal og Abigail Simpson. Med sin smukke stemme ledte hun Quben med på en tidsrejse gennem IB-forløbet, mens lærredet bagved forvandlede sig til levende billeder fyldt med minder fra hundredvis af uforglemmelige stunder.

IB-studenterne skal vente 47 dage, til de kender deres eksamensresultat, men de kan heldigvis allerede nu fejre venskab, fællesskab og ungdommens forårslykke.