Ændring i bestyrelsen: Modekoncern får ny formand

Modekoncernen BTX med hovedsæde i Brande har skiftet ud på posten som formand for virksomhedens bestyrelse

20. juni 2020, 14.00

Modekoncernen BTX, der begyndte som Brandtex, i Brande har fået ny bestyrelsesforman, indisk-engelske Arvind Kumar Vij. Foto: Privat

MODEINDUSTRI Modekoncernen BTX i Brande har fået ny bestyrelsesformand. Ny på posten er indisk-engelske Arvind Kumar Vij, der sidste sommer overtog kontrollen med den hæderkronede Brande-koncern via den engelske kapitalfond Grow Capitals Global Holdings Pte Ltd.

Han afløser Karina Nørgaard, der helt har forladt bestyrelsen men fortsat er ansat i firmaet.

Udskyder regnskab

Udover Arvind Kumar Vij består BTX Groups bestyrelse nu af virksomhedens adm. direktør Jesper Roe og CFO Tim Lund Larsen.

BTX har endnu ikke offentliggjort årsregnskabet for 2019, men har benyttet sig af muligheden for at udskyde regnskabsaflæggelsen som følge af covid-19 i op til tre måneder.

Årsregnskabet for 2018 udviste et underskud før skat på knap 11 mio. kr. mod et plus på knap 2 mio. i 2017. Tilbagegangen skyldtes ikke mindst et fald i omsætningen på godt 7 procent fra 418 millioner kroner i 2017 til 387 millioner i 2018.

Det daværende Brandtex blev i 2005 overtaget af kapitalfonden EQT, som i 2013 solgte BTX videre til den amerikansk-kontrollerede kapitalfond Sun Capital Partners.