Ny ydstilling: »The A Team« rykker ind i Kunstpakhuset

I weekenden holder Kunstpakhuset fernisering på en udstilling ved navn »The A Team«

Udgivet:04. november 2022, 10.00

Læsetid:1 minut

Objekt af kunstner Gitte Svendsen. Foto: PR-Foto

IKAST Seks kunstnere mødes på udstillingen »The A Team« og sætter fokus på kunstnerisk forskellighed og mangfoldighed. Sådan lyder det fra Kunstpakhuset, som i en pressemeddelelse inviterer til fernisering på lørdag 5. november over middag. Kunstnerne vil desuden være til stede ved åbningen.

De seks kunstnere, Frodo Mikkelsen, Anne Marie Ploug, Gitte Svendsen, Hartmut Stockter, Jasper Sebastian Stürup og Anneline Schjødt Pedersen er alle tidligere censorer på Kunstnernes Sommerudstilling (KS) i Tistrup, og de mødes nu i kunstnerisk sammenhæng som »The A Team« med Frodo Mikkelsen som primusmotor og kurator.

- Udstillingen »The A Team« præsenterer de seks kunstneres karakteristiske kunstform og praksis. Her vises maleri, tegning, grafik, installationer og objekter. Værkerne spænder vidt i formater, udtryk og materialer. Udstillingen er et fordomsfrit og kontrastfyldt møde, der bindes sammen af kunstnernes og værkernes store fortællelyst, forfinethed, energi og humor, lyder det i pressemeddelelsen fra Kunstpakhuset.

Statens Værksteder for Kunst og Billedhugger Gerhard Hennings Legat har givet udstillingsstøtte.

Maleri af kunstner Frodo Mikkelsen. Foto: PR-Foto
Tegning af kunstner Jasper Sebatian Stürup. Foto: PR-Foto
Installation af kunstner Hartmut Stockter. Foto: PR-Foto