Remee og Mathilde i ekstase: Vi er blevet forældre igen

Den kendte popproducer Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Det er andet barn for kendisparret, som har datteren Kenya.

22. oktober 2021, 14.01

Musikproduceren og forretningsmanden Remee og modellen Mathilde Gøhler er blevet forældre igen. Dermed får deres første fælles barn, Kenya, titlen som storesøster. (Arkivfoto).

KØBENHAVN Så skete det for anden gang: Popproduceren og forretningsmanden Remee er sammen med sin forlovede, modellen Mathilde Gøhler, blevet forældre igen.

Det oplyser stjerneparret på deres respektive Instagram-profiler.

- Vores lille mirakel kom til verden tirsdag nat, skriver Mathilde Gøhler på sin Instagram-profil.

Med den lille nys ankomst til familien venter der en stor opgave som mor og far for det kendte par. Men det har 28-årige Mathilde Gøhler og 46-årige Remee Jackman prøvet før.

For parret har sammen datteren Kenya, der er seks år gammel, og som nu kan se frem til at være storesøster.

Kenya Veneda Gøhler Jackman kom til verden den 22. august 2015. Ifølge parret er hun opkaldt efter det afrikanske land, som hun blev undfanget i.

Mens Kenya er modelmor Mathilde Gøhlers første barn, så har Remee også datteren Emma, der er 22 år gammel, fra et tidligere forhold.

Da Remee og Mathilde Gøhler offentliggjorde, at de ventede barn igen, skete det med en helt særlig følelse hos parret.

Det var nemlig forløsningens glæde, som Remee og Mathilde Gøhler delte med hinanden.

- Det er noget, vi har drømt om i årevis. Endnu en engel er på vej, skrev Mathilde Gøhler som teksten til et Instagram-billede af en glad og samlet familie, mens musikproduceren havde hånden kærligt på den spæde babymave.

Også Remee delte sin glæde over den forestående familieforøgelse på sin Instagram-profil.

- Nogle gange kommer de største velsignelser, når du mindst venter det. Vi er så taknemmelig og glade, og vi glæder os til at byde velkommen til det næste medlem af familien, skrev en glad Remee til sit billede.

Siden efteråret 2014 har Mathilde Gøhler og Remee dannet par. Og kærligheden mellem dem har dybe rødder, har de begge vist flere gange.

På de sociale medier deler kendisparret ofte billeder af hinanden og familielivet med datteren Kenya. Samtidig er hverken Remee eller Mathilde Gøhler blege for at dele en kærlighedserklæring til den anden.

- Du møder tusindvis af mennesker, og ingen af dem rører dig virkelig. Så møder du én person, og dit liv er forandret for evigt, lød teksten på et billede, Mathilde Gøhler tidligere har delt i et opslag på Instagram.

Remee har i løbet af sin karriere som musikproducent blandt andet stået bag sangen "Keep This Fire Burning" med den svenske sangerinde Robyn.

/ritzau/

Pressemøde på X-Factor 2017 Mathilde og Remee har været sammen siden 2014. På de sociale medier har de begge vist, hvor stor kærlighed der er imellem dem. Remee hyldede for eksempel sin kæreste for hendes mange gode egenskaber i anledning af hendes fødselsdag. - Verden og alle omkring dig er så heldige at have dig. Mest af alle mig. Du er den mest generøse, respektfulde, reflekterende, nærværende, kærlige, intelligente og retfærdige person, jeg kender, skrev Remee på Instagram om Mathilde Gøhler. (Arkivfoto). Ida Guldbæk Arentsen/Ritzau Scanpix
Midsummer Party for the Elton John Aids Foundation in Antibes Model Mathilde Gøhler er en af Danmarks mest eftertragtede modeller. Hun er født i 1992. (Arkivfoto). Eric Gaillard/Reuters