Festlig tredobbelt indvielse i Engesvang

En hel MTB-bane, en halv sti og en halv discgolf-bane blev søndag indviet i forbindelse med besøg af gadeteater

Udgivet:19. august 2021, 08.30

Læsetid:1 minut

De seneste nye dele af aktivitetsområdet ved boldbanerne i Engesvang - herunder tekniksporet på MTB-banen - blev søndag officielt indviet. Arrangementet blev koblet sammen med Ikast-Brande Gadeteater­festival, hvor det velklædte orkester La Roulette Ruche fra Frankrig bød på gakkede gangarter og musikalske indslag i den underholdende forestilling »Giorgio Harmonie«. Foto: Privatfoto

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

ENGESVANG Styregruppen bag Vision 2020 i Engesvang tilsat en masse andre frivillige kræfter har knoklet for at blive færdige, og søndag kunne de officielt indvi nogle af de nyeste tiltag.

Det drejer sig om MTB-teknikbanen og de første ni huller af den discgolfbane, som senere skal udvides til 18 huller.

Dertil kommer en stiforbindelse fra Engesvang Hallen til vejen Krattet nær børnehavens legeplads.

- Vi synes, det gik rigtig godt. Der kom over 150 mennesker. Det er en forrygende tilslutning til sådan et arrangement, fortæller Rasmus Røjkjær fra styregruppen.

Oplagt at gøre samtidig

At indvielsen lige skulle være denne søndag, skyldes, at Ikast-Brande Gadeteaterfestival alligevel havde meldt sin ankomst i form af det velklædte orkester La Roulette Ruche fra Frankrig, som rejser verden rundt og optræder med gakkede gangarter og musikalske indslag i den underholdende forestilling »Giorgio Harmonie«.

- Vi tænkte, at når der alligevel var gadeteater, kunne vi koble os på og vise de nye ting frem og lade folk prøve dem, siger Rasmus Røjkjær.