På vandring: Årets sidste tilbud til fods

93 vandreglade deltog i årets sidste tilbud fra Ikast-Brande Fodslaw

Udgivet:03. januar 2023, 11.30

Læsetid:1 minut

93 vandreglade deltog i årets julemotion anden juledag. Det er et par stykker flere end ved sidste julemotion. Foto: Privatfoto

9 måneder siden

BRANDE Da det jo er ovre med restriktioner på grund af corona, har Ikast-Brande Fodslaw igen kunnet arrangere Julemotion ligesom tidligere år.

Det vil sige, at start- og målsted var ved Dalgasskolen i Brande, og rastepladsen var igen indendørs til stor glæde for både deltagere og hjælpere.

Det fremgår af en pressemeddelelse fra Ikast-Brande Fodslaw.

Til arrangørernes overraskelse tilbød Remisenbrande at sponsere julegløggen og fire entrebilletter til arrangementet »Klarsynsaften« ved Marianne Larsen 26. januar.

På ruterne kom deltagerne ud i området i den nordøstlige del af Brande. Deltagelsen blev på 93, og det er en lille fremgang. Det er foreningens store held, at flere familier år efter år vælger at deltage.

Vejrudsigten kunne nok have holdt nogle hjemme, da der var lovet regnfuldt vejr, men det blev ikke så galt, da regnen kom i små byger og med ikke meget vand ad gangen.

Det er 50. gang, at Vandreforeningen Fodslaw arrangerer julemotionstur. Lignende ture er arrangeret af 17 andre Fodslaw-foreninger rundt om i landet.