Snit, filt og leg

Tre dage med aktiviteter på den gamle skovridergård

Udgivet:13. juli 2020, 09.49

Læsetid:1 minut

Der er arrangeret forskellige sommerferie-aktiviteter på Vester Palsgaard Skovmuseum. Foto: Privatfoto

3 år siden

HAMPEN Sommeren er her, og Vester Palsgaard Skovmuseum er klar til at tage imod både store og små. Her bydes nemlig endnu engang på sommer-aktiviteter og mulighed for at nyde naturen omkring museet.

Gæsterne kan prøve at vådfilte en lille bold og dekorere den med farvet uld. Det er også muligt at snitte en fløjte. Eller hvad med en gå tur i skoven, hvor en af museets frivillige vil fortælle om livet i skoven?

Familien kanogså sammen give sig i kast med museets skattejagt – skovriderens hund Trofast er nemlig løbet væk, og han vil gerne have hjælp til at finde den.

Det er museets frivillig-laug, som står for aktiviteterne, og de vil gerne fortælle om stedet og deres arbejde på skovridergården. Museet er åbent, så det er også muligt at gå en tur igennem udstillingerne.

Der er gratis entré og aktiviteterne er også gratis.

- Efter et anderledes forår med nedlukning af alle landets museer, så er vi nu i fuld gang igen. Grundet corona-situationen vil mange danskere sikkert vælge at holde ferie i Danmark, og vi håber selvfølgelig, at de ville kigge forbi herude i skoven. Vi følger myndighedernes anvisninger, så der vil være visse forholdsregler i forbindelse med aktiviteterne med handsker og sprit, siger museumsinspektør Brit Vestergaard.

Der er planlagt aktiviteter på museet nær Hampen torsdagene 23. juli, 30. juli og 6. august fra midt på formiddagen.