Jobmesse skal skabe match: Ledige skal speeddate virksomheder

21. september 2021, 04.50

Ved den seneste jobmesse deltog flere hundrede ledige og virksomheder. Fotoet er taget i 2019. Foto: Jacob Hove

ERHVERV Mange virksomheder har rekrutteringsudfordringer, og selvom ledigheden er lav, så er der stadig ledige borgere, der er på jagt efter deres næste job. Derfor arrangerer Jobcenter Ikast-Brande en jobmesse i Sportscenter Ikast i håb om at skabe gode match mellem parterne.

600 virksomheder fra Ikast-Brande Kommune er inviteret til messen, men virksomheder fra nabokommunerne er også velkomne til at deltage. Desuden deltager flere vikarbureauer på jobmessen, fordi mange virksomheder samarbejder med disse, når de skal rekruttere nye medarbejdere.

Der er inviteret 700 jobsøgende borgere til at komme og speed-date virksomhederne og vikarbureauerne. Jobsøgende med overvejelser om at efteruddanne sig, for at blive bedre rustet til fremtidens arbejdsmarked, vil desuden kunne få råd og vejledning om dette fra forskellige uddannelsesinstitutioner, som vil være til stede på jobmessen.

Jobcentrets jobkonsulenter vil være tilstede på jobmessen, og de vil medvirke til, at der bliver skabt så mange match som muligt mellem virksomheder og jobsøgende borgere.

Jobmessen afholdes i Ikast Sportscenter den 29. september.