Det er OK at spise pølser

320 styk af danskernes sommerspise blev langet over disken, da tankstationen holdt indvielse af ny vaskehal

17. juni 2020, 15.00

Den officielle indvielsen af OK-tankens nye vaskehal i Bording gav stor aktivitet med øl og fadøl. Foto: Flemming Hansen

BORDING Der var rundstykker til morgenmad, men da solen for alvor tog fat i løbet af formiddagen, så var det tid for den helt store pølsesnak på OK tankstationen i Bording

Betina og Michael Nielsen, der driver tankstationen, var på bagkant af covid-19 lørdag klar til for alvor at markere indvidelsen af den nye vaskehal, der i en separat bygning troner flot ved siden af tankanlægget.

- Det var sådan en dejlig dag, hvor vi delte 320 pølser ud. Folk stod rundt ved små borde og hyggesnakkede, fortæller Betina Nielsen.

Gennem hele foråret har der været gang i et stort byggeprojekt, der strakte sig længere end blot at udskifte den gamle vaskehal.

- Vi synes selv, at det er blevet rigtig flot, og ja jeg bliver glad, hver dag når jeg møder ind på arbejde, og det bliver jo ikke mindre af, at vores kunder også dagligt kommenterer på, hvor flot det er blevet. Tingene hænger sammen nu, og ja, det er ligesom blevet en helhed.

Betina Nielsen er daglig bestyrer af OK-tanken, der også beskæftiger en fuldtidselev samt to deltidsansatte medarbejdere plus ungarbejdere i en medarbejderstab på i alt 14.

Ud over de mange pølser havde Betina og Michael Sørensen inviteret den unge gocart- kører Marius Rose, som de gennem de sidste fire år har sponsoreret.

Derudover var der amerikanerbiler på pladsen, der også fik mange beundrende blikke fra de mange gæster.

320 pølser blev stegt og udleveret til de mange gæster på OK Tanken i Bording lørdag eftermiddag. Foto: Flemming Hansen
Michael Nielsen driver sammen med hustruen Betina Nielsen OK tanken i Bording, der i lørdags havde stort rykind. Foto: flemming Hansen