Ny radiokanal klar med blødere profil og flere ballader

Radio Solo er i luften som supplement til Radio Silkeborg og Radio Alfa Silkeborg

Udgivet:14. april 2018, 09.23

Læsetid:1 minut

- Med sin lidt blødere musikprofil er Radio Solo et godt supplement til de to eksisterende radiokanaler i Silkeborg, Radio Silkeborg og Radio Alfa Silkeborg, forklarer Stinus Errboe, administrerende direktør i Mediehusene Midtjyllands Avis. Foto Jens Anker Tvedebrik

Hans Krabbe
Chefredaktør| hkr@midtjyllandsavis.dk

silkeborg Får Adele dig til at slappe af? Udløser Eros Ramazotti et smil i din mundvig? Synger du med, når Paul Young dukker op med »Wherever I Lay My Hat«?

Så er det godt nyt for dig, at Mediehuset Midtjyllands Avis nu er klar med sin tredje radiokanal - Radio Solo - som supplement til de to radiokanaler, vi i forvejen har i æteren over Silkeborg-området, nemlig Radio Silkeborg, som døgnet rundt sender fra Papirfabrikken i Silkeborg, og Radio Alfa Silkeborg.

- Med Radio Solo i luften tilbyder vi nu tre radiostationer, som på hver deres måde dækker lytternes ønsker til en radiostation. Fælles for dem er nyhedsdækningen, hvor vi både beretter om det vigtigste lokalt, men også tilbyder det nationale overblik, forklarer Stinus Errboe, der er administrerende direktør i Mediehusene Midtjyllands Avis.

Den gode pause

Den seneste farve på mediehusets radiopalet henvender sig til dig, der måske trænger til en lille pause fra hverdagens snak eller de sociale medier. Eller som bare gerne vil høre noget god musik, som nogen har valgt ud for dig. I Silkeborg-området finder du Radio Solo på FM-båndet på frekvenserne 91,2, 104,6 og 105,9.

- Man kan vel sige, at musikken på Radio Solo er lidt blødere. Radio Solo tilbyder for eksempel hver søndag aften et to timers program - »Solo Soft - de bedste ballader«, så er du fan af Ramazotti, Adele eller måske Rita Ora, så er det der, du finder din musik. Og så er stationen også kendetegnet af, at der er lidt færre reklamer end på andre tilsvarende stationer, siger Stinus Errboe.