Årgang 0-stjerne besøger Bakkehuset: Fortæller den ærlige og uredigerede version af sit liv

En af Årgang 0-stjernerne, Stephanie Siguenza, giver foredrag i Bakkehuset om sin kaostiske opvækst

29. april 2021, 11.13

Årgang 0-stjernen, Stephanie Siguenza, giver foredrag om sit liv med et tv-hold i hælene. Foto: PR-foto

KULTUR Stephanie Siguenza er kendt som en af Årgang 0-stjernerne fra den populære Tv2 dokumentar og realityserie. Stephanie blev fulgt tæt af et kamerahold fra sin fødsel i 00 til hun fyldte 18 år.

Stephanie Siguenza familie skilte sig ud fra de øvrige familier ved at være alt andet end en »typisk« stabil kernefamilie. Hendes opvækst var præget af kaos. En kriminel far, en mor med skiftende kærester og mange flytninger. Alt sammen portrætteret gennem 18 år i bedste Tv2 sendetid med massevis af trofaste seere til følge. Det kaotiske liv blev en seermagnet og gjort til underholdning, men hendes barndom var alt andet en underholdende.

Stephanie Siguenza holder i dag foredrag om sit liv som Årgang-0 stjerne, som samtidig er blevet til en bog med titlen »Fra Årgang 0 til frihed«.

20. maj kommer hun til Ikast for at holde foredrag i Bakkehuset om sit liv som Årgang 0-stjerne.

I bog og foredrag fortæller hun den ærlige og uredigerede version af sit liv, om at være blevet ufrivilligt kendt og konsekvenserne deraf.

Stephanie Siguenza åbner op for den ucensurerede udgave af sit liv, med små anekdoter om tiden i Årgang 0 – på godt og ondt.

Hun kommer omkring de mange flytninger, de mange søskende, komplicerede familieforhold, hvordan hun prøvede at holde sammen på familien, sin hverdag fra den røde løber til besøg ved sin far i fængslet. At vokse op med »spøgelser« tæt inde på livet (som kameraholdet kaldte sig selv).

Der vil undervejs også være anekdoter om, hvad der foregik bag produktionen og om bagsiden af medaljen ved at vokse op som en offentlig person.

Hør hende i Bakkehuset sætte ord på hvad håbet og ambitionen er med bog og foredraget.

Også her gælder, at i tilfælde af corona-aflysning eller begrænsning af antal publikummer, betales pengene til billetten tilbage.