Padelworld bliver Midtjyllands største padelcenter: Skal sætte Ikast på landkortet

Til oktober står Padelworld klar på La Cours Vej i Ikast. Det bliver Midtjyllands største, og centret bliver af højeste kvalitet hele vejen rundt

1. september 2021, 04.37

- Vi skal leve længere, vi skal være sunde, vi skal spille noget padeltennis, og så skal vi have en bajer bagefter. Vi glæder os meget til at åbne til oktober, lyder det fra Jens Poulsen (t.h.), som sammen med Rasmus Niebuhr er ved at bygge Midtjyllands største padelcenter under navnet PadelWorld.dk. Foto: Henrik Ole Jensen

PADELTENNIS Han lægger en arm på skulderen af sin ven og kaster et blik ud over de 4000 kvadratmeter, som om ganske få måneder bliver indviet under navnet PadelWorld.

Jens Poulsen smiler stolt, drejer en halv omgang og viser indenfor i et rum til højre for hovedindgangen.

- Nu står vi midt inde i en infrarød sauna i lokaler, der giver mulighed for lidt wellness efter træningen.

Jens Poulsen får øjenkontakt med sin makker og legekammerat, Rasmus Niebuhr, som ligeledes stolt beretter om en fælles padeltennis-drøm.

- Det her bliver Midtjyllands største padelcenter, og den gennemgående tanke er, at det skal være kompromisløst hele vejen rundt, siger Jens Poulsen:

- Alt bliver af den bedste kvalitet, og vi har ikke sparet på noget som helst, lyder det fra DK Company-direktøren, som sammen med sin ven, Rasmus Niebuhr, direktør i Niebuhr Gears, er godt i gang med at udleve drømmen om et eksklusivt sted at spille padeltennis.

Perfekt placering

Ikast Avis er med til rejsegilde hos PadelWorld, som kommer til at ligge på en tilstødende grund til tandhjulsfabrikken Niebuhr Gears. Det er ifølge Rasmus Niebuhr en helt perfekt placering i forhold til motorvejen.

- Det er nemt at komme til, og det bliver nemt at se os fra motorvejen. Lige nu er vi i gang med at få lavet et logo, som vil blive lyst op, så man kan se det udefra. Tanken er, at PadelWorld skal tiltrække padelspillere fra hele landet, men centret er naturligvis også til for byen, siger Rasmus Niebuhr.

Kan bredes ud

Planerne om at lave eget padelcenter opstod sidste år, hvor Jens Poulsen og Rasmus Niebuhr blev grebet af sportsgrenen. Det viste sig ofte at være svært at leje baner i både Herning og Silkeborg. Derfor sagde de til hinanden »hvorfor ikke selv bygge vores eget padelcenter?«

- Og det skal som nævnt være kompromisløst hele vejen rundt. Vi har købt navnet PadelWorld.dk fri, så det er til vores rådighed, og det er, fordi vi tror på, at det med tiden kan vokse. Jovist - ét skridt ad gangen. Men vi er bestemt ikke afvisende over for, at PadelWorld kan åbne under samme koncept i andre byer. Nu bygger vi i Ikast, vi lærer, vi spiller, vi har det fedt, og vi sætter som nævnt Ikast på landkortet, siger Jens Poulsen med tanke på, at PadelWorld gerne må trække spillere til Ikast.

Mulighed for events

Det kan være svært at forestille sig et eksklusivt padelcenter bag de enorme betonvægge lige nu. Og så alligevel ikke.

- Når man kommer ind ad hovedindgangen, går man videre til receptionen - forbi omklædningsrummene med sauna - og så ind i vores loungeområde. Det vil rent faktisk se ud som et parcelhus inde i padelcentret, og det er vores loungeområde på godt 250 kvadratmeter, hvor man har mulighed for at slappe af før og efter en kamp med en drink eller lidt let mad. Derudover får vi også et mødelokale, for vi vil gerne huse arrangementer. Det kunne være fødselsdage eller en polterabend, men vi vil også gerne have, at virksomheder kan holde personaledage her, hvor man kan lægge motion ind i programmet i form af et spil padel, forklarer Rasmus Niebuhr, som bliver suppleret af Jens Poulsen:

- En sjov tanke er også at række ud til de unge og gøre studiemiljøet i byen endnu mere attraktivt. Det kunne være et spil fredags-padeltennis efterfulgt af en kold øl for gymnasieeleverne eller lignende, siger Jens Poulsen.

Planen er, at PadelWorld åbner i løbet af oktober.

4000 kvadratmeter og 11 meter til loftet. Det giver i første omgang 12 baner med mulighed for udvidelse. Derudover bliver der også mulighed for udendørs baner på den modsatte side af hovedindgangen. Foto: Henrik Ole Jensen