Første student på vej down under

Med absolut topkarakter er Nicoline Winther Ravn klar til at indtage verden

Udgivet:22. juni 2015, 09.19

Læsetid:1 minut

Nicoline Winther Ravn, første student HHX Ikast lykønses af uddannelseschef Erik Sidenius ?foto Henrik Ole Jensen

Laila Kempel
Journalist| lak@ikastavis.dk

8 år siden

SABBAT Hun er gået igennem med glans og sluttede med topkarakteren 12 i ynglingsfaget Erhvervsret.

19-årige Nicoline Winther Ravn er nyudklækket HHX-student fra Ikast-Brande Handelsgymnasium på Bøgildvej. Hun blev færdig i fredags og er klar til at indtage verdenen.

Den unge Ikast-bo planlægger i øjeblikket et sabbatår, som gerne skal foregå down under i Australien som aupair.

På længere sigt satser hun på en karriere som ejendomsmægler, og meget heldig var det også nogetmed købsret, ejendomshandler og mangler ved en købekontrakt der var en del af spørgsmålene ved den afsluttende eksamen.

- Oprindelige havde jeg tænkt på jura, men synes måske det er lidt for tørt og kedeligt, sagde Nicoline, der erkender, at det har været tre travle år.

- Der er mange lektier og afleveringer og i alle fag. Lærerne mener alle, at netop deres fag er det vigtigste, så det er i perioder ret presset, siger en glad og tilfreds student, som glæder sig til at kunne holde fri fra skolearbejdet.

Nicoline Winther Ravn, første student HHX Ikast er klar til at erobre verden og ønskes her tillykke af Erik Sidenius ?foto Henrik Ole Jensen
Med topkarakter til sidste eksamen sender Nicoline Winther Ravn som første student på HHX Ikast flaget til tops sammen med uddannelsesleder Erik Sidenius ?foto Henrik Ole jensen
Nicoline Winther Ravn, første student HHX Ikast. ?foto Henrik Ole Jensen