Stærkt signal: Hovedsponsor forlænger med Ikast Håndbold

IBF har forlænget aftalen som arena- og hovedsponsor og med Ikast Håndbold frem til sommeren 2026

Udgivet:16. november 2022, 10.10

Læsetid:2 minutter

Ligakvinderne i Ikast har i årevis været tæt knyttet til det lokale betonvarefirma IBF. Før sæsonen havde holdet endda »photo-shoot« hos IBF. Foto: PR-foto

Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jørn Just Kristensen
Sportsredaktør| +45 96 26 37 27 | jjk@herningfolkeblad.dk
Jeg har været sportsredaktør på Herning Folkeblad siden 2011. Det er mit job at lede og fordele arbejdet på sportsredaktionen, så vi får den bedst mulige dækning af egnens sportshold og sportsfolk på alle platforme. Du må altid gerne sende mig en mail med tips og input. Du bliver ikke den eneste :-)
Se flere artikler af Jørn Just Kristensen

4 måneder siden

HÅNDBOLD Også i fremtiden vil håndboldkvinderne fra Ikast spille deres hjemmekampe i IBF Arena og bære betonvareproducentens logo på spilletrøjerne.

IBF og Ikast Håndbold har nemlig netop forlænget arena- og hovedsponsoraftalen frem til sommeren 2026. IBF fortsætter dermed som en af klubbens seks hovedsponsorer og er samtidig en af klubbens tre hovedaktionærer.

- IBF har i årtier været knyttet til håndboldsporten i Ikast, og det glæder os meget, at de nu forlænger helt frem til 2026. Det er endnu et signal om, at de vil Ikast, og de vil håndboldsporten i byen, siger Daniel Grønhøj, direktør i Ikast Håndbold.

Formand Lars Gantzel Pedersen lægger ikke skjul på den store betydning, storsponsoren har haft gennem årene.

- Jeg kan med hånden på hjertet sige, at IBF har en stor aktie i, at der spilles håndbold i IBF Arena på allerhøjeste niveau. Endnu en forlængelse er en stor tillidserklæring til Ikast Håndbold, og vi vil gøre vores ypperste for at profilere IBF på den bedste måde, siger Lars Gantzel Pedersen i en pressemeddelse fra klubben.

Og hovedsponsoren fortsætter med glæde. Ejer og direktør Mogens Rosenkilde lægger både vægt på den eksponering, firmaet får lokalt i hallen og nationalt på tv gennem Ikast Håndbold og på de blødere værdier i nærområdet, hvor firmaet fortsat gerne vil være synlig og gøre en forskel for de unge.

- Det er vigtigt for os at give noget tilbage til Ikast og området. Det gør os glade, når vi ser en masse folk i IBF Arena, hvor børn og unge mennesker får mulighed for at følge nogle af de bedste kvindelige atleter i Danmark. Samtidig er Ikast Håndbold med til at styrke både vores og byens brand via en kæmpe national eksponering

- I de otte-ni måneder håndboldsæsonen kører, er de mange tv-kampe med til at give os stor værdi, og vi kan gode lide at blive positioneret med et holdfællesskab, der via hårdt arbejder opnår kontinuerlige resultater, siger Mogens Rosenkilde i pressemeddelelsen.

Foruden IBF er også DK Company, Klimahuse, Danspin, Spar Nord og Hanstholm Køkken hovedsponsorer i Ikast Håndbold.