LÆSEBREV: Vi er her stadig

Udgivet:28. juli 2022, 13.48

Læsetid:1 minut

Michael Würtz og Simon Vangaard. Foto: Laila Kempel

Af Simon Vanggaard og Mikael Würtz Byrådsmedlemmer Dansk Folkeparti Ikast-Brande

8 måneder siden

LÆSERBREV

Politiske kommentatorer har travlt med at finde salmerne frem til Dansk Folkepartis begravelse.

De kan nu sagtens pakke salmebogen væk, for vi er sprællevende!

Som lokale byrådsmedlemmer fra Dansk Folkeparti, arbejder vi benhårdt på det vi er valgt til. At føre den politik som vi tror på.

Nu har vi været i gang i et halvt år, og den første tid er gået med at finde sig til rette, samle viden og føre politik i vores udvalg.

Mikael er som næstformand i Sundheds- og Ældreudvalget optaget af at fremtidssikre og udvikle vores ældreområde. Det er ikke let, for flere får behov for hjælp, der er færre til at betale for hjælpen og der er mangel på hænder til at give hjælpen. Det er en svær opgave at rette op på den ubalance, men der arbejdes på sagen.

Simon har som formand for Udviklings- og Erhvervsudvalget travlt med at udvikle vores byer og erhvervsliv.

Nu går vi på politisk sommerferie, men på den anden side venter budgetlægningen. Økonomien er trang på verdensplan. Det rammer også kommunerne, og derfor bliver det en stor opgave, at sikre sammenhængen i økonomien. Men det er vores lod at finde løsningerne.

Selvom nogle DF’ere i sommertiden har ledt efter grønnere græs andre steder, så er det ikke en jagt vi er i gang med. Vi er valgt som DF’ere, og det bliver vi ved med at være, for vi tror på at partiets politik er den rigtige for Danmark og for Ikast-Brande. God sommer derude.