Ny bestyrelse på plads

Bestyrelsen i Vores Ikast er konstitueret, og netværksorganitationen glæder sig over medlemstilgang

12. september 2020, 12.30

Den nye bestyrelse bagerst fra venstre Anne Dalsgaard, Mediehuset Ikast-Brande, Bjarne Raabjerg, Ikast Bio, Formand Viggo Mulvad, Midtjysk El Center, Morten Wegener Friis, STS Biler Forrest fra venstre: Jan Skarsholt Grønbæk, Brillant, Irene Ravn, Thiele, Ann Kongensgaard, Andelskassen, Nanna Møller, Bale Advokater. Foto: Privat

IKAST Bestyrelsen i Vores Ikast har på det første bestyrelsesmøde efter generalforsamlingen konstitueret sig. Formand er fortsat Viggo Mulvad fra Midtjysk El Center, mens biografchef Bjarne Raabjerg er ny formand for Foreningsudvalget.

Vores Ikast er en netværksorganisation, der samler både detailhandlen, erhvervs- og kultur- og foreningslivet i Ikast. Her glæder chefen, Jan Birk Knudsen sig samtidig over, at en fortsat positiv udvikling af netværket.

Medlemsstigning

- Vi har foreløbigt fået hele 25 nye medlemmer i år. I relation til corona-pandemien er vi rigtig glade for den udvikling, siger Jan Birk Knudsen.

Foreningen har således nu over 270 medlemmer.

Og netop med coronarestriktionerne som fundament er der i årets løb både udsat arrangementer og skabt nye events i Vores Ikast. Senest har netværket udsat de to normalt populære efterårsarrangementer Vinfestivalen og Ladies Night, for at undgå at samle for mange mennesker på begrænset plads, mens der for nyligt og med god succes er gennemført Shopping Night og åbent hus-arrangement i Ikast Vest.

- Vi har også flere spændende nye initiativer på vej, afslører Jan Birk Knudsen.

Medlemsrace

Internt i netværket har der også været både aflysninger og udsættelser. Forleden mødtes medlemmerne for fjerde gang til Le Mans-race på Midtjysk Kartingbane ved Tulstrup. Hele 30 hold deltog:

- Det var fantastisk opbakning og en aften med god stemning, benzin, gummi, asfalt og sved. En sjov aften for medlemmer og deres medarbejdere, siger Jan Birk Knudsen.

De kan desuden se frem til nye arrangementer - et virksomhedsbesøg hos Falck i Ikast og en aften med overskriften »Tekstil i fire generationer«, hvor Niels Laurits Thygesen, René Møller, Anders Hust og Henrik Sandgaard husker og genfortæller.