Brøndby forværrer Vejles krise med sejr i sent comeback

Brøndby var bagud kort før tid, men vandt alligevel med 3-2 over Vejle, der ikke har vundet i Superligaen.

17. oktober 2021, 16.07

Christian Cappis blev matchvinder for Brøndby med sit sejrsmål kort før tid.

BRØNDBY Brøndby var bagud med små ti minutter tilbage af kampen, men fik vendt det hele til en 3-2-sejr over Vejle, der stadig ikke har vundet en superligakamp i denne sæson.

Brøndby var klart mest på bolden og forsøgte at spille ned bag gæsternes defensiv. Det gav længe ikke pote, men i kampens afslutning fik holdet hul på bylden og sikrede en hårdt tilkæmpet sejr.

Med sejren er Brøndby nummer seks med 15 point, mens Vejle er sidst med to point efter 12 runder.

Vejle bragte sig foran efter 25 minutters spil, da Allan Sousa fremtvang et straffespark, som Vejle-kanten selv udnyttede med et frækt chip midt i målet.

Brøndby svarede igen fem minutter senere, da wingbacken Andreas Bruus blev spillet dybt i højre side af feltet og bragede bolden over i det lange hjørne til 1-1.

Scoringerne åbnede kampen, og hjemmeholdet fik flere gode muligheder inden pausen, hvor særligt midtbanespilleren Anis Slimane burde have sikret en pauseføring.

I det 56. minut sendte Vejle-midtbanespilleren Mouhamadou Drammeh en forkølet flugter tæt forbi mål, men gæsterne kunne alligevel juble minuttet efter.

Her steg venstrebacken Lukas Engel til vejrs og headede helt umarkeret et indlæg i nettet til 2-1.

Syv minutter før tid fik Brøndby udlignet igen, da venstrebacken Blas Riveros fejrede sit comeback efter en langvarig knæskade ved at lægge op til Mikael Uhre, der sendte kuglen i det tomme net.

Hjemmeholdet snuppede også sejren, da midtbanespilleren Christian Cappis i det 86. minut opfangede en løs bold på kanten af feltet og flugtede den i nettet via stolpen til slutresultatet 3-2.

I tillægstiden modtog Vejles midterforsvarer Jerome Opoku sit andet gule kort for et slag i ansigtet på Mikael Uhre.

/ritzau/