Sommerlejr og nye venskaber i Hestlund

Udgivet:09. juli 2022, 15.25

Læsetid:1 minut

Blå Kors ønsker at give børn og unge socialt samvær og et pusterum ovenpå et år med corona. Derfor sender de dem på sommerlejr på Hestlund Efterskole i Bording. Foto: PR-foto

HESTLUND En uge på sommerlejr er en oplevelse, man husker tilbage på og kan leve højt på længe. Den oplevelse venter en gruppe unge, som sammen med et frivilligt lederteam tager på sommerlejr med Blå Kors 10.-16. juli på Hestlund Efterskole.

Det skriver Blå Kors Danmark i en pressemeddelelse.

- Vi glæder os sammen med vores lejrteam til at byde dem velkommen til nogle dage fyldt med oplevelser og et stærkt fællesskab, siger Sandra Trampedach Junget, som er projektleder for Blå Kors Danmarks ferielejre.

Af pressemeddelelsen fremgår det, at deltagerne på lejren i Hestlund er i aldersgruppen 14-20 år og kommer med vidt forskellige baggrunde. Nogle børn og unge er for eksempel vokset op i en familie, som er udfordret af økonomi, sygdom, sociale udfordringer eller alkohol- og stofmisbrug.

- Flere unge fortæller, at de glæder sig til lejrene, som finder sted 10 steder rundt om i landet. Det er et af årets højdepunkter, hvor de kan slappe af og være dem selv. Mange får nye venner og bliver tanket op med selvtillid til at komme tilbage til hverdagen, lyder det fra Sandra Trampedach Junget.