Masser af aktiviteter i efterårsferien

Udgivet:14. oktober 2018, 08.19

Læsetid:1 minut

Børneloppemarked i Strøgcentret.

5 år siden

VORES-IKAST Børnebilletten som en del af efterårsferieb er på gaden for syvende gang med masser af kreative aktiviteter, konkurrencer, biografbillet, små gaver, slik, juice og rabat på adgangsbilletten til Ikast Svømmecenter.

Billetterne sælges fra torsdag 11. oktober hos Skoringen for kun 100 kroner, og der er mange timers underholdning i den, siger Jan B Knudsen fra Vores Ikast.

Billetten indeholder også en sandwich fra Kylling & Co. og der er frit valg mellem en fransk hotdog eller en omgang pommes frites hos Samans Strøggrill.

Billetten er gælden fra mandag til og med lørdag i efterårsferien.

Vores Ikast samarbejder med Ikast-Brande Bibliotek og flere arrangementer i Strøgcentret i efterårsferien.

- Kom og hør eventyr i Strøgcentret, tirsdag 16. oktober med eventyrfortælling for de mindste fra 3 - 6 år. Der er gratis adgang. Der er fantastiske væsener i eventyrskoven i Strøgcentret onsdag 17. oktober. Vær med til en workshop sammen med Ikast Bibliotek, hvor et butikslokale forandres til en eventyrlig verden med drager, dæmoner og andet utroligt. Der er også en konkurrence for de mindste. Find Flunkerne i 10 vinduer i Strøgcentret. Få en konkurrencefolder på biblioteket eller på voresikast.dk og vind bogen »Flunkerne i Danmark". Vinderen trækkes fredag 26. oktober, fortæller Jan Knudsen.

Vanen tro afholdes der også Børneloppemarked i Strøgcentret i efterårsferien, denne gang lørdag 20. oktober. Børnene kan få en gratis stadeplads og komme og sælge alt fra legetøj, dukker, cykler, spil, tøjdyr til brugt tøj.

Der er allerede mere end 35 tilmeldinger - men der er plads til flere, lover Vores Ikast.

Man kan tilmelde sig på www.voresikast.dk