Halloween Night: Skræmmende strøgtur og »scary skattejagt«

Uhyggen breder sig i Strøgcentret fredag, når spøgelser og monstre flytter ind for en stund til »Halloween Night«

27. oktober 2021, 11.52

Vores Ikast-chefen Jan Birk Knudsen har tidligere klædt sig ud som denne voldsomt uhyggelige skikkelse. I år har han hyret statister ind til at gå udklædte rundt i Strøgcentret og skabe uhygge. Foto: Jens Anton Nordestgaard

TEMA Glødende græskar, blodrøde øjne og skattejagt er nogle at de hyggelige uhyggelige oplevelser indenfor i Strøgcentret i løbet af fredagen.

Dagen begynder med udsmykning af handelsgaden, der i anledning af halloween vil blive fyldt med edderkopper, skeletter, mumier, spindelvæv og hvad der ellers hører sig til.

- Det bliver ikke så uhyggeligt, at det gør noget, lover Jan Birk Knudsen, chef for Vores Ikast.

Det er netop børnefamilierne, Vores Ikast har haft i tankerne, da årets halloween-program blev lagt. Der er lagt op til både »scary skattejagt«, præmier til de bedst udklædte børn og voksne og »trick or treat« for børn ifølge med voksne.

- Det er primært børn op til 10-12 år, som vil finde aktiviteterne sjovest. Og så kan forældrene jo samtidig benytte sig af de knivskarpe tilbud og uhyggeligt gode priser butikkerne i Strøgcentret har fundet frem, lyder opfordringen fra Jan Birk Knudsen.

Vores Ikast-chefen har også allieret sig med et hold »statister«, der kommer udklædte og går rundt i det dystre Strøgcenter.

- Sammen med lys og stemningsmusik, håber vi, at de udklædte gæster kan være med til at sætte den helt rette halloween-stemning til en god aften, siger Jan Birk Knudsen.

Heksen med lang næse, grøn hud og hår, der minder om edderkoppespind havde gjort meget ud af udklædningen. Igen i år skal bedste udklædning kåres. Foto: Flemming Hansen
Halloween er tidligere blevet fejret med et optog af udklædte børn gennem Strøgcentret. I år er der skattejagt, kåringer for bedste udklædning og »trick or treat« på programmet. Foto: Flemming Hansen