400 til fastelavnsfest

Udklædte børn og voksne strømmede søndag til Bording Hallen for at slå katten af tønden

Udgivet:28. februar 2022, 16.27

Læsetid:1 minut

Der var yderst velbesøgt, da Bording Gymnastikforening arrangerede tøndeslagning i Bording Hallen søndag eftermiddag. Foto: Privatfoto

Thomas Vang Nielsen
Journalist| tvn@herningfolkeblad.dk

1 år siden

FASTELAVN Søndag ankom omkring 400 børn og voksne til fastelavnsfest i Bording Hallen, arrangeret af Bording Gymnastikforening.

- Det blev en herlig fest med tøndeslagning på otte tønder. De fire af tønderne var for børn op til og med 1. klasse, og de fire andre tønder var til børn fra 2. klasse og opefter, fortæller bestyrelsesmedlem Henriette Nielsen.

Hallen var fyldt med masser af flotte udklædninger fra både børn og voksne. Valget af »Bedste Udklædning« blev foretaget ved afstemning, hvor alle fremmødte kunne stemme.

- Popcorndrengen og søskendeparret udklædt som Ghost Busters vandt blandt børnene, og i blandt de udklædte voksne fik Hulk fik flest stemmer, oplyser Henriette Nielsen.

Fra Ikast og Engesvang

Gæsterne var en blandet samling af lokale og gæster fra nærområder som Ikast og Engesvang.

Der blev serveret kage, kaffe og saftevand, samt en slikpose til alle børnene. Efter tøndeslagning blev der lagt op til dans, hvor mange samles i ring på dansegulvet.

- Bording Gymnastikforening har i samarbejde med Bording Hallen og Café Tæt På igen skabt en succesfuld fest i anledningen af fastelavn, siger Henriette Nielsen.

Til børnene store glæde var tønderne fyldt med lækkerier i rigelige mængder. Foto: Privatfoto
Fastelavnsfesten bød også på musik og masser af hygge. Foto: Privatfoto