Aktiv Sommer rammer lige i Hjertet

Planlægningen af sommerens tilbud er i fuld gang

Udgivet:17. marts 2018, 12.45

Læsetid:1 minut

Netop nu er man ved at stykke de mange tilbud til Aktiv Sommer sammen, så foreningerne kan få lov til at vise, hvad de har at byde på til skolebørn på sommerferie. Foto: Flemming Hansen

sommer-aktiviteter Så er planlægningen af Aktiv Sommer for børn og unge i kommunen endnu en gang startet.

Aktiv Sommer sekretariatet har i den sidste tid udsendt et stort antal mails til foreninger i den nordlige del af Ikast-Brande Kommune med en opfordring til at deltage i årets Aktiv Sommer.

De foreninger, der vælger at deltage, vil ikke blot være med til at give børn og unge mulighed for at deltage i spændende arrangementer og aktiviteter. De vil også få god mulighed for at gøre reklame for foreningens forskellige tilbud til en stor gruppe børn og unge.

Aktiv Sommer sekretariatet har således gentagne gange fået reaktioner fra foreninger, der kan melde

at børn og unge, der i sommerferien har deltaget Aktiv Sommer, har meldt sig som faste medlemmer i den kommende sæson.

Hvis der er foreninger, som ikke har modtaget brev fra Aktiv Sommer sekretariatet, men har lyst til at deltage eller blot høre nærmere om arrangementet, er de meget velkomne til at kontakte Tina Smedegaard eller Pia Holm på Ikast Bibliotek.

Som noget nyt, er det i år muligt at benytte Hjertet, foreningernes nye multihus på Vestergade i Ikast, til afholdelse af Aktiv Sommer aktiviteter.

Dagene 23. juli-3. august er forhåndsreserveret til Aktiv Sommer aktiviteter.