Ny butikschef i Imerco: Jeg foretrækker de mindre byer

Camilla Koue har siden 1. november været ansat som butikschef i Imerco i Strøgcentret

15. november 2019, 12.42

Den nye butikschef i Imerco i Strøgcentret Camilla Koue foran butikken, der er ved at være klar til julehandlen. Foto: Henrik Ole Jensen

Ikast Camilla Koue er navnet på den nye butikschef i Imerco i Strøgcentret.

Siden 1. november har hun stået i spidsen for butikken og de ansatte, og det har indtil videre været et rigtigt dejligt møde med Ikast og dens indbyggere.

Det fortæller Camilla Koue, der er fra Viborg, hvor hun stadig bor.

- Jeg kan godt lide de mindre byer og det lokale. Det er mere intimt, og man lærer sine kunder at kende. Der er et sammenhold, og som by er vi fælles om tingene, og vi er alle med til at værne om fælleskabet, siger hun.

Camilla Koue startede sin karriere som juleassistance i Imerco i 2015. Året efter var hun juleassistance igen og fik derefter et job i Imerco i Kjellerup.

Da hendes chef i Imerco gik på barsel, endte hun med at blive konstitueret butikschef. Senere kom hun til Imerco i Storcenter Nord i Aarhus, så det er med andre ord en butikschef, der har prøvet at være i forskellige Imerco-butikker i forskellige byer.

Glæder sig til julen

For Camilla Koue er der tydelige forskelle på kunderne i de forskellige byer.

- Kunderne i Ikast har været meget imødekommende. De er søde og høflige. I Aarhus var der en anden kunderelation, og de havde lidt mere travlt.

Det er ikke mange dage, hun har arbejdet i Ikast, men hun har alligevel lagt mærke til lidt forskelligt.

- Jeg hørte klokkenspillet i morges, da jeg gik fra biblioteket og på arbejde. Det var rigtig fint. Ikast virker som en utrolig charmerende by, siger hun.

Foran står julehandlen, og det glæder den nye butikschef sig til.

- Alle kunder er glade ved juletid. De har ekstra god tid, og alle er ude at handle, så folk møder hinanden. Det er hyggeligt.

Om sine planer for butikken fortæller hun, at det endnu er for tidligt at sige noget om, men:

- Jeg vil gerne være meget med på det lokale, og så vil jeg lave kundearrangementer, siger Camilla Koue, der fremhæver det overdækkede Strøgcentret, som noget ganske unikt.

- Det nyder jeg, siger hun.