Stærk DM-debut

1. oktober 2014, 06.41

Ihsan Tanis (th.) fra Ikast blev nummer fem ved det netop overståede DM i bodybuilding og fitness - et stævne, der blev holdt i Herning Kongrescenter (Privatfoto)

BODYBUILDING | Ikast-boen Ihsan Tanis hentede en flot femteplads, da han i sidste weekend deltog i Danmarksmesterskaberne i bodybuilding og fitness - et mesterskab, der blev holdt i Herning med Dansk Bodybuilding og Fitness Forbund, DBFF, som vært.

Stærk debut

DM-arrangementet var Ihsan Tanis' første store konkurrence. Han havde tidligere i september kvalificeret sig til Danmarksmesterskabet via et debutantstævne.

Bag den imponerende femteplads ligger flere måneders hård træning og velovervejet kost.

Motivationen til at stå på den store scene, fik Ihsan Tanis tilbage i 2004, da han dengang overværede mesterskaberne fra tilskuerpladserne. Det er i den grad lykkedes for ham at opnå sit mål. Og han er »super tilfreds«, som han selv fortæller det på sin Facebook-profil.

Ihsan Tanis er lillebror til Jacob Tanis, der driver en af Íkasts fitnesscentre, Basic Gym, hvor Ihsan Tanis også har brugt mange timer på sin træning op til Danmarksmesterskaberne i Herning.