Læserbrev: Flere kommunale byggegrunde i Engesvang nu

4. februar 2021, 07.04

Det unge par Malene, fysioterapeut og Jeppe, pædagog. Deltog onsdag i TV2-programmet "Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed" og endte i den forbindelse med at købe drømmebyggegrunden i Engesvang, som TV2 havde fundet til dem.

LÆSERBREV Det går rigtig godt i Engesvang og rigtig mange ønsker at flytte hertil. Jeg hører om køberkartoteker hos ejendomsmæglerne og bemærker, at huse bragt til salg sælges meget hurtigt.

De private grundsælgere har udsolgt, og der er kun få byggemodnede kommunale grunde tilbage. Senest beskrevet i udsendelsen »Beliggenhed, beliggenhed, beliggenhed«, som blev sendt på TV2 13. januar. Her købte et ungt par deres drømmegrund beliggende i Engesvang. De skulle handle hurtigt, da der var rift de få grunde der var tilbage.

Så kære Ikast-Brande kommune: Kom nu i gang med den næste kommunale udstykning, som skal finde sted vest for Kragelundvejen, hvor der kan udstykkes nogle fantastisk attraktive grunde, der vil blive solgt lynhurtigt og dermed bidrage til den befolkningstilvækst, som er en nødvendighed for at sikre flere børn og unge til børnehave og skole, kunder til vores forretninger og nye brugere til nogle af vores mange fantastiske foreninger.

Udstykningerne skal være større og ændres i forhold til nuværende kommuneplan, som ikke udnytter områdets potentiale.

Udstykningen skal være kommunal, så vi sikrer, at grundene, efter de er blevet solgt, også bliver bebygget med det samme. Så kan vi undgå at udstykningerne bliver spekulationsprojekter.

Ikast-Brande kommune ønsker bosætning og taler om godt købmandskab. Nu har kommunen mulighed for en god handel. Kom i gang – hellere i dag, end i morgen!