Salg af børnehave - hvordan kan I forsvare det?

Udgivet:23. januar 2017, 10.16

Læsetid:1 minut

Kirsten Kronborg

Af Kirsten Kronborg BUPL, Ikast-Brande

læserbrev Kære Byråd i Ikast-Brande Kommune.

Hvordan kan I forsvare at sælge Uhrskovens bygninger og grund 700.000 kroner under den offentlige ejendomsvurdering, samtidig med at I overfor jeres ansatte og kommunens borgere har varslet store besparelser på 81 millioner over de næste fire år?

Ikast-Brande Kommune er måske slet ikke så økonomisk udfordret, som kommunaldirektør Henning Hansen og økonomidirektør Flemming Storgaard ellers med alvorlige miner fortalte på efterårets orienteringsmøde om budgetsituationen? Det tror jeg da vil glæde alle kommunens ansatte, der så slipper for endnu en gang at skulle gennemgå store sparerunder, hvor de skal sige farvel til gode kolleger, ja hvis de da slipper for at være dem, der bliver prikket på skulderen og bedt om at forlade deres plads.

Det må bestemt også glæde kommunens borgere, der dermed ikke behøver frygte serviceforringelser på den hjælp de eventuelt må have behov for.

For når man gladeligt kan vinke farvel til 700.000 kroner, så kan det da ikke stå så slemt til, eller er det kun de ansatte og kommunens borgere, der skal holde hus med pengene og sparer?