Ny VVS-installatør

Udgivet:14. juli 2021, 11.44

Læsetid:1 minut

Michael Jensen. Foto: Privat

ENGESVANG ABC Pavilloner i Engesvang, som producerer midlertidige modulløsninger, som anvendes til alt lige fra kontorbygninger, daginstitutioner og boliger, har netop ansat Michael Jensen, 55 år, som ny autoriseret VVS-installatør.

I stillingen skal Michael stå for den daglige ledelse af VVS-afdelingen, mens Michaels ansvarsområder desuden tæller kvalitetssikring samt det overordnede ansvar for beregninger og kalkulationer i forbindelse med entrepriser. Herudover skal han varetage styringen af indkøb og materialer.

Med ansættelsen af Michael Jensen får ABC Pavilloner desuden tilført kompetencer og viden om energirenovering og -effektivitet, som i forvejen er et indsatsområde i virksomheden. Michael Jensen har nemlig senest været ansat i en stilling som underviser på uddannelsesinstitutionen Mercantec i Viborg, hvor han var tilknyttet uddannelsen VVS-energispecialist, og derfor kommer han med den nyeste viden inden for området.

Michael Jensen har taget en lærlingeuddannelse inden for VVS- og blikkenslagerfaget og har efterfølgende uddannet sig til autoriseret VVS-installatør ved Erhvervsakademiet Dania i Hadsten. Privat bor Michael i Skals.