Blæksprutte bliver til Totalservice

Ole Sejr og Jakob Fanefjord kører Ikast Blæksprutteservice videre i nyt firma og nyt navn

Udgivet:18. maj 2023, 06.00

Læsetid:2 minutter

Farvel til Ikast Blæksprutteservice og goddag til Midtjysk Totalservice. Det er fra venstre Ole Sejr, Egon Jensen og den ny blæksprutte - Jakob Fanefjord. Foto: Flemming Thulstrup

Flemming Thulstrup
Journalist

5 måneder siden

VIRKSOMHED Er der en dør, der knirker og binder, trænger hækken til en »barbering« - eller skal der en ny pakning i vandhanen?

Opgaverne er utallige, hvis man har et hjem, der skal passes, og for at sige det lidt diplomatisk så er der ikke os alle, der er født med hænderne skruet rigtigt på til at løse alle de opgaver.

Rundt om findes der utallige eksemper på gør-det-selv-løsninger, som man måske skulle have overladt til mere kompetente kræfter.

For godt fire år siden etablerede Lene og Egon Jensen Ikast Blæksprutteservice, men nu takker den 65-årige blæksprutte af.

- Ryggen vil ikke mere, konstaterer han efter nogle særdeles travle år.

- Det var i sin tid Lene, der syntes, at jeg skulle starte som selvstændig, og det gjorde jeg så, konstaterer Egon Jensen.

Inden han startede som selvstændig, var den udlærte smed vicevært på nogle af Kpc’s ejendomme i Herning.

- Der har været stort behov efter mig. Der har været dage, hvor jeg tog afsted ved 8-tiden om morgenen og først vendte hjem igen klokken 20, fortæller han.

Ikast Blæksprutteservice nåede at oparbejde en stor og trofast kundekreds, og der var ikke blot bud efter Egons talenter i Ikast.

- Jeg kom vidt omkring. Faktisk havde jeg kunder helt i Holstebro, siger den afgående blæksprutte.

Den ny blæksprutte

Nu har han solgt firmaet til Ole Sejr, der har allieret sig med Jakob Fanefjord som kompagnon.

Det bliver sidstnævnte, der kommer til at drive firmaet, der samtidig har fået navneændring til Midtjysk Totalservice.

Ole Sejr driver i forvejen Sejrs Tagdækning, der udelukkende beskæftiger sig med tagdækning med tagpap. Denne virksomhed har siden starten udviklet sig fra et enkeltmandsfirma til nu at have beskæftiget seks mand.

- Vi ejer Midtjysk Totalservice i fællesskab, men det bliver Jakob, der vil være ansigtet udadtil, mens jeg fortsat vil tage mig af tagdækningen, fortæller Ole Sejr.

Overtagelsen af Ikast Blæksprutteservice kom på tale for et stykke tid siden, da Ole Sejr kom i snak med Lene og Egon Jensen, hvor han havde sin gang som dreng. Han blev i en periode passet af dem.

Den nye »blæksprutte« Jakob Fanefjord har en bred håndværksmæssig baggrund, og han er allerede startet i sit nye job.