Badehotellet-stjerner deler hemmeligheder fra settet

De spiller mor og datter i "Badehotellet". Nu drager Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing på talktour og deler røverhistorier og anekdoter fra optagelserne.

Udgivet:28. januar 2022, 11.52

Læsetid:1 minut

Det bliver værten Lukas Birch, som styrer showets gang, når Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing drager på talktour med røverhistorier fra "Badehotellet".

KØBENHAVN Gennem ni sæsoner har Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing spillet mor og datter i "Badehotellet".

Og nu er skuespillerinderne bag bestyrerinden Amanda Berggren og grossererfruen Therese Madsen klar til at dele deres hemmeligheder fra settet.

Sammen drager Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing nemlig ud på talktouren "Bag om Badehotellet - røverhistorier fra vandkanten" med vært Lukas Birch til at styre slagets gang.

- Gennem sjove spørgsmål, en løssluppen stemning og en ramme, hvor alt kan ske, får publikum en munter spændende og oplevelsesrig aften i selskab med Anne Louise og Amalie.

- Det hele krydres med billeder, videoklip og sange, der betyder noget for Anne Louise og Amalie, og giver stemningen af et ægte amerikansk talkshow, lyder det videre i pressemeddelelsen.

"Bag om Badehotellet - røverhistorier fra vandkanten" har forpremiere i Gentofte Kino den 28. marts.

Efterfølgende tager trioen blandt andet forbi Skanderborg, Aalborg og Odense.

Inden da kan Amalie Dollerup og Anne Louise Hassing ses på TV 2 fra den 7. februar, hvor den niende sæson af "Badehotellet" har premiere.

/ritzau/

TV 2 afholder pressemøde om Badehotellet Amalie Dollerup har spillet Amanda i "Badehotellet" i otte sæsoner. Den 7. februar får niende sæson af publikumssuccesen premiere på TV 2. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix
TV 2 afholder pressemøde om Badehotellet Anne Louise Hassing har spillet Therese Madsen i "Badehotellet" i otte sæsoner. Den 7. februar får niende sæson af publikumssuccesen premiere på TV 2. Ida Marie Odgaard/Ritzau Scanpix