TV 2 omrokerer værtsprofil internt

Camilla Nørgaard bliver fra 1. oktober fast nyhedsvært på TV 2 News og forlader dermed TV 2's sportsredaktion efter mere end 14 år.

23. september 2021, 14.11

- Jeg har haft nogle fantastiske år på TV 2 Sport med nogle fantastiske mennesker, som jeg kommer til at savne. Men nogle gange skal man træffe store og svære beslutninger, og det her er én af dem, siger Camilla Nørgaard i en pressemeddelelse til TV 2 om jobskiftet.

KØBENHAVN TV 2 ændrer på sin holdopstilling og sætter den rutinerede vært Camilla Nørgaard fast ind i studiet på TV 2 News fra 1. oktober.

Det oplyser TV 2 i en pressemeddelelse.

Camilla Nørgaard har, siden hun begyndte på TV 2 som journalistpraktikant for mere end 14 år siden, været på TV 2 Sport - med vikartjanser på nyhedskanalen.

Men fremover bliver hun fast vært på TV 2 News. Det oplyser chefredaktør Ask Rostrup.

- Camilla er en stensikker vært, som med stor ro og autoritet kan formidle både det hurtige og det dybe. Hun er ganske enkelt en fremragende nyhedsvært, og hun kommer til at passe perfekt ind på det stærke hold af News-værter, siger Ask Rostrup i pressemeddelelsen.

Selv kalder Camilla Nørgaard jobskiftet en stor og svær beslutning, men tilføjer videre i pressemeddelelsen:

- Efter mere end 14 år på sporten har jeg lyst til at prøve andre udfordringer, og der er ikke noget andet sted end TV 2 News, jeg hellere vil gøre det, lyder det fra den 43-årige journalist.

- Jeg er meget taknemmelig for at blive vist den tillid. Nu glæder jeg mig til at blive endnu mere fortrolig med rollen som nyhedsvært, siger Camilla Nørgaard blandt andet i pressemeddelelsen.

/ritzau/