Ny ungdomspolitisk forening stiftet

Venstres Ungdom Ikast-Brande er skudt i gang

3. juli 2020, 07.47

Venstres Ungdom i Ikast-Brande blev officielt stiftet på en generalforsamling torsdag 2. juli. Oprindeligt var planen en større fejring med fest, men i stedet skete det i corona-venlige omgivelser hos DK Company i Ikast med en lille forsamling, som myndighederne tillader. Foto: Pr-foto

IKAST-BRANDE Torsdag aften blev Venstres Ungdom i Ikast-Brande officielt stiftet på en generalforsamling i Ikast hos DK Company.

Oprindeligt var planen en større fejring med fest, men i stedet skete det i corona-venlige omgivelser i en lille forsamling, som myndighederne tillader.

Magnus Würtz Engedahl blev valgt som formand. Ved sin side har han følgeskab af Emil Lynge Johansen, der blev valgt til næstformand.

- Efter flere måneders hårdt arbejde fra en god gruppe drenge, så er det en kæmpe fornøjelse, at vi nu er i gang. Der er en masse gode aktiviteter og arrangementer i den kommende tid, som vi glæder os til at fortælle mere om, beretter Magnus i sin formandstale.

En ny generation i aktion

Den valgte bestyrelse er også de, som har været tovholdere i at få løbet foreningen i gang.

Bestyrelsen består udover formandskabet af Oliver Lynge Ankersen, Matias Gjørret, Laurits Lynge Johansen, Julius Würtz Engedahl, Jonas Lynge Ankersen og Thomas Østergaard.

Udover bestyrelsen var både VU Herning og VU Silkeborg repræsenteret til at bakke op om den nyeste lokalforening.

- VU Ikast-Brande har været længe undervejs. Vi er i et område, hvor vi har virkelig gode lokalforeninger i Venstre, som alle er klar til at hjælpe os godt i gang. Det er fedt, at vores generation engagerer sig i lokalområdet, udtaler Thomas Østergaard, der både er repræsenteret som byrådsmedlem og som formand for Venstre Bording-Engesvang.

Skal møde Ellemann-Jensen

Allerede 4. august kan Venstres Ungdom i Ikast-Brande se frem til et større arrangement, hvor Venstres formand Jakob Ellemann-Jensen vil komme forbi.

Her vil partiformanden byde VU lokalforeningen velkommen i den liberale familie og måske give et godt råd med på vejen. Nærmere information om arrangementet følger, da ændringer stadig kan forekomme i disse coronatider.

Det erklærede formål hos Venstres Ungdom Ikast-Brande er at skabe aktiviteter og demokratisk oplysning til unge op til 30 år i Ikast-Brande Kommune. Der lægges fokus på sociale arrangementer, hvor der deles et positivt liberalt budskab. Foto: Pr-foto