FrivilligBørsen har fået ny hjemmeside

Og det er her, man skal tilmelde sig

Udgivet:24. august 2016, 10.31

Læsetid:2 minutter

Sarangan T som har hjulpet de frivillige i Ikast-Brande ?Privatfoto

IKAST-Brande Så er der åbent for tilmelding til årets FrivilligBørs på den nye hjemmeside, som der har været frivillig hjælp til at få lavet.

Det er helt i FrivilligBørsens ånd, at en frivillig har lavet arrangementets nye hjemmeside.

Sarangan T, fra firmaet S2lab.dk i Herning, har helt styr på det med computere og hjælper i forvejen frivilligt Frivilligcenter Ikast-Brande med hjemmesiden. Det var derfor ganske naturligt at spørge, om han ville hjælpe med nogle ting til FrivilligBørsens hjemmeside. Det endte med at blive til en del timers frivilligt arbejde og en ny hjemmeside, som kan bruges mange år frem i tiden.

- Projektgruppen bag Frivilligbørsen er meget taknemmelig for Sarangans indsats, siger leder af Frivilligcentret, Charlotte Holleufer.

Ny adresse

Hun beder folk være opmærksom på en lille ændring i adressen på hjemmesiden i forhold til den tidligere. Nu hedder den: frivilligbors-ikast-brande.dk - før var der ikke bindestreg mellem frivilligbors og ikast).

- Her kan du gå ind og tilmelde dig årets FrivilligBørs, som finder sted 29. september. Man kan læse mere om, hvad en frivilligbørs er for noget. Et frynsegode ved at deltage er, at der, efter de halvanden time selve børsen varer, er en rigtig lækker og gratis middag for alle deltagere. Man skal bare lige også huske at melde sig til spisning på hjemmesiden, og her vil menuen også snart blive præsenteret, siger Charlotte Holleufer.

Charlotte kan hjælpe

Meget kort fortalt er FrivilligBørsen et byttemarked for alle, hvor privatpersoner, institutioner, foreninger og virksomheder forærer hinanden "varer" for eksempel i form af ressourcer, viden, faciliteter og praktisk hjælp. Det er også her, du kan være med og fortælle om en god idé, du har fået og måske lave en aftale med en eller flere af de andre deltagere om at gøre idéen til virkelighed.

- Hvis I er tvivl om / har afklarende spørgsmål omkring det at deltage på Børsen, så er I meget velkommen til at ringe og få en snak med mig i frivilligcentret - også hvis det handler om idéer til, hvad man evt. kan tilbyde eller bytte til, siger Charlotte Holleufer.