Søndagsforestilling i Ikast Kirke

4. december 2021, 06.41

Søndag byder Ikast Kirke på en hyggelig eftermiddag. Foto: Mikkel Korsgaard Christensen

GUDSTJENESTE På søndag står den på familieforestilling i Ikast Kirke, når »En konge i en krybbe« opføres. Det fortæller Ikast Kirke i en pressemeddelse.

Til tonerne af fire sange fra Sigurds Børnebibel gennemgås hele juleevangeliet, og på en sjov og underfundig måde møder vi både Josef og Maria, det lille Jesusbarn, de vise mænd, markens hyrder og englen med det glædelige budskab, ja selv dukken Snapper er med, når børn fra sognet og kirkens tre børne- og ungdomskor samt tre ældre herrer i Sigurd Barretts julemusical, en slags moderne krybbespil - opføres søndag eftermiddag.

Sognepræst Kent Kjær Andersen medvirker som fortæller og præst.

De tre børne- og ungdomskor består af børn og unge i alderen 7 – 25 år. Alle tre kor øver torsdag eftermiddag. Talerollerne varetages af børn fra hele sognet.

- Vi er glade for, at de tre ældre vise mænd, der tidligere kun har medvirket til julegudstjenesten for de psykisk udviklingshæmmede nu også har indvilget i at deltage til åbent og offentligt arrangement. Det er altid en fornøjelse, når flere generationer og forskellige frivillige kræfter spiller sammen. siger organist Gitte Preussler om arrangmentet.