Vaccinationscentret i Ikast lukker

Ved udgangen af september vil Hospitalsenheden Vest kun have et vaccinationscenter

25. august 2021, 05.08

Siden marts har man kunne få en vaccine i Sportscenter Ikast. Snart er det slut. Foto: Tom Laursen

IKAST-BRANDE Hospitalsenheden Vest meldte tirsdag eftermiddag ud, at vaccinationscentrene i Ringkøbing-Skjern, Struer, Lemvig, Ikast-Brande og Holstebro alle skal lukke inden udgangen af september.

Hen over sommeren er alle målgrupper i befolkningen blevet inviteret til vaccination mod Covid-19, og det gælder også for det optageområde, som dækkes af Hospitalsenheden Vest.

Afledt heraf er der nu lagt en plan for, hvordan overgangen fra de eksisterende vaccinationstilbud i regi af hospitalet fortsætter efter at masseudrulningen af vaccinationer næsten er i mål.

Konkret betyder det, at »Vaccination Ringkøbing« bliver det første vaccinationssted, som lukker ned med sidste vaccinationsdag den 10. september 2021. Fra den 10. september og frem til den 30. september sker der en gradvis nedlukning af de øvrige vaccinationssteder i hospitalets optageområde, sådan at lokationer og lokaler igen kan bruges til deres oprindelige formål og huse indendørs sports- og fritidsaktiviteter.

Efter den 30. september 2021 vil der være et vaccinationssted tilbage. Det bliver placeret i Herning og indgår som ét ud af i alt fire vaccinationscentre i Region Midtjylland.