Nye ansigter: Andelskassen sætter nyt lokalt hold

Efter et hektisk forår er det lokale pengeinstitut rustet til fremtiden

Udgivet:02. august 2022, 15.55

Læsetid:2 minutter

Efter et hektisk forår er Andelskassen med nye ansigter klar til at tage fat på opgaver og udfordringer. Fra venstre ses Lone Birk Wisholm, der begyndte mandag, Tina Edling, som tiltrådte i maj, Pia Herdis Lauritsen, der også netop er tiltrådt og Lasse Bak Enevoldsen, der begyndte tilbage i marts. Foto: Laila Kempel

Laila Kempel
Journalist

1 år siden

IKAST 1. august er åbenbart dagen, hvor flest mennesker skifter arbejdsplads. Således også hos Andelskassen i Ikast, hvor man kunne byde velkommen to nye ansigter.

Lone Birk Wisholm og Pia Herdis Lauritsen troppede mandag morgen op på Strøget i Ikast, hvor de mødte ind til deres nye arbejdsplads.

To skriveborde stod klar til at tage imod de nye medarbejdere.

- Vi er i en branche, hvor der er kamp om medarbejderne. Vi har haft et hektisk forår, men har formået at få det hele til at falde på plads. Tidligere på året kunne vi byde velkommen til Lasse Bak Enevoldsen og Tina Edling - og har så fået endnu to nye kolleger, siger Carsten Nørbjerg, filialdirektør i Andelskassen i Ikast.

Ny i chefjobbet

Han er selv forholdvis ny på posten, eftersom han overtog chefjobbet tilbage december 2021, hvor han afløste Ann Kongensgaard, der havde fået nyt job i Silkeborg.

- Vi vil gerne være lokale og med de i byen allerede kendte ansigter, synes jeg, vi holder fast i vores koncept om at ville være nærværende og lokale, siger Carsten Nørbjerg.

- Vi vil gerne være den mindre, lokale bank, der vægter samarbejde og nærvær i forhold til den enkelte kunde. Om det så er erhverv eller privat er i den forbindelse underordnet. Vi vil være tilgængelige på den måde, at ingen skal møde tomme skriveborde eller igennem en telefonsluse for at få fat på os. For os handler det om at være løsningsorienterede uden at gå på kompromis med de skærpede krav, vi som pengeinstitut er underlagt, siger Carsten Nørbjerg.

Efter sit første halve år på posten føler han, at han for alvor har fået sat et hold, der både er rustet og klar til at tage fat på opgaver og udfordringer.

- Vi er et lokalt pengeinstitut, og det er de medarbejdere, vi har ansat, også, understreger han.