Ikast-orkester hylder Queen på Festpladsen i Søby

5. august 2021, 04.36

Queen Machine giver koncert på Festpladsen i Søby Brunkulslejre, fredag 6. august. Foto: PR-foto

KONCERT Queen Machine med rødder i Ikast indtager fredag 6. august Festpladsen i Søby, når Søby Brunkulsmuseum i samarbejde med Brande Rocker igen byder på rock med kul på.

- Til de to første koncerter måtte vi melde udsolgt, og vi forventer igen, at alle 500 billetter ryger i forsalget, når vi med stolthed kan præsentere et så stort navn som Queen Machine, siger formand Jan Svendsen fra Søby Brunkulsmuseum.

Formanden glæder sig også over, at publikum og optrædende har været imponerede over den renoverede festplads, og samtidig har gæsterne inden koncerten adgang til hele museet.

I over ti år har Queen Machine med stor succes begejstret publikum i ind- og udland med storslåede og medrivende koncertoplevelser. Peter Jeppesen på guitar og Henrik Østergaard på guitar og klaver stammer fra Ikast.

Helt i Queens ånd leverer Queen Machine et show med masser af sjæl og ikke mindst et utal af udødelige hits. We Will Rock You, Bohemian Rhapsody, I Want To Break Free, A Kind Of Magic, Don’t Stop Me Now, Somebody To Love og andre på den lange liste af hits, og publikum finder næppe en større Queen-oplevelse i Europa end Queen Machine, der både musikalsk og visuelt leverer varen.

Væbnet med masser af spillelyst og en dedikation til konstant forbedring spiller Queen Machine udsolgte koncerter over hele landet, hvor sommertourneen netop er begyndt efter en lang pause. Deres kærlighed og respekt for Queens musik skinner igennem, når de går på scenen med den storsyngende Bjarke Baisner i front, som uden sammenligning er Danmarks bedste, ja måske hele Nordeuropas bedste bud på Freddie Mercury.

Som support optræder den hastigt fremad stormende danske sangerinde, Rikke Thomsen. Hun varmer publikum op alene med sin guitar og sange om ikke at høre til, om udlængsel og om hjemve.