Fællessang og debat om Europa

Udgivet:30. marts 2019, 14.25

Læsetid:1 minut

Kunstpakhuset danner rammen om EU-debatmøde 4. april. Foto: Tom Laursen

Ikast Kunstpakhuset vil 4. april danne rammen om en aften med fællessang og debat med Europa som tema.

Det er Europabevægelsen i Region Vestjylland, der står bag arrangementet, der starter med en introduktion til Kunstpakhuset og efterfølgende fællessang introduceret og akkompagneret af korleder Bente Busk.

Dernæst debatteres det kommende valg til EU, hvor tilhørerne kan møde vestjyske kandidater til Europaparlamentsvalget. Det bliver en aften hvor de forskellige kandidater introducerer sine visioner for EU samarbejdet, og hvad de ønsker at arbejde for i parlamentet. Samtidig bliver der god mulighed for at debattere.

- Europabevægelsen ønsker at sætte fokus på den fælles europæiske kulturarv og det politiske samarbejde. Vi er i færd med at danne en lokalforening for Ikast- Brande og Herning området. Vi starter med dette spændende arrangement, hvor vi både synger europæiske fællessange og debatterer Europapolitik. Jeg håber, at rigtig mange vil have lyst til at møde og udfordre vores vestjyske kandidater, siger Steffen Nørregaard, formand for Europabevægelsen i Vestjylland, i en pressemeddelelse.

- Dette er en rigtig god mulighed for at lade sig inspirere til valget 26. maj. Men det er også en god mulighed for at gøre kandidaterne opmærksom på problematikker og muligheder, som deltagerne finder vigtige, siger han.

Følgende kandidater deltager:

Niels Fulgsang fra Socialdemokratiet.

Poul Elmegaard fra Det Radikale Venstre.

Dina Myrup Raabjeg fra Det Konservative Folkeparti.

Thue Grum-Schwensen fra SF.

Erik Poulsen fra Venstre.