Ejerkredsen udvidet

To ansatte hos Ntek Aps indgår som medejere

Udgivet:02. september 2023, 09.44

Læsetid:1 minut

På billedet ses de to oprindelige ejere, Søren Nielsen og Anders Maagard, flankeret af deres nye partnere, Jesper Bilgrav Blaabjerg og Rasmus Rytter Jensen. Foto: Privatfoto

VIRKSOMHED Ntek Aps, som beskæftiger sig med ventilationsløsninger og energioptimering, har valgt at udvide og styrke ejerkredsen i virksomheden for at underbygge den fremtidige vækst.

Det fremgår af en pressemeddelelse.

Virksomheden har oplevet en stor efterspørgsel på virksomhedens produkter, især indenfor fødevareindustrien, som ofte er meget energitung og derfor har meget stort fokus på ventilations- og energioptimering for at opnå deres overordnede CO2-målsætninger.

De oprindeligere ejere, Anders Maagaard og Søren Nielsen, som har ejet halvdelen af virksomheden hver, har derfor solgt 10 procent af anparterne til Ntek Medarbejder Holding Aps, som er ejet af Jesper Bilgrav Blaabjerg og Rasmus Rytter Jensen.

De indtræder dermed som partnere i virksomheden.

Udvidelsen af ejerkredsen sker for at styrke virksomheden og for at understøtte den stærke vækst, som Ntek forventer vil fortsætte de kommende år.

Jesper Bilgrav Blaabjerg og Rasmus Rytter Jensen er begge projektledere og energirådgivere med opgaver indenfor optimering af komplekse udsugnings- og ventilationsløsninger. Jesper Bilgrav Blaabjerg har været ansat i firmaet siden 2018, er uddannet mekaniker og efterfølgende maskinmester med speciale indenfor energioptimering og ventilation.

Rasmus Rytter Jensen har været ansat siden 2021, er uddannet elektriker og sidenhen maskinmester.

- Med Jesper og Rasmus i ejerkredsen har vi sikret en god holdopstilling de næste mange år, og vi kan fokusere på at understøtte den fortsatte vækst og positive udvikling af virksomheden. Vi er rigtig glade for, at de er trådt ind som partnere, og vi ser frem til at udvikle virksomheden sammen med dem, udtaler administrerende direktør Anders Maagaard.