Udskiftning i direktørstolen hos Sportscenter Ikast: Ny mand i spidsen kommer fra Ege Tæpper

Næste år skiftes der ud i ledelsen hos Sportscenter Ikast, hvor direktørstolen overtages af nye kræfter

Udgivet:28. september 2022, 09.44

Læsetid:2 minutter

Mads Skak Lindegaard (t.v.) kommer fra et job som salgs­direktør ved Ege Tæpper. Foto: Henrik Ole Jensen

Mikkel Korsgaard Christensen
Journalist| mkc@herningfolkeblad.dk

JOBSKIFTE 1. januar 2023 er det skiftedag i Sportscenter Ikast. Da overtager Mads Skak Lindegaard stolen som centerdirektør efter Jan Rahbek.

I den første del af året vil Jan Rahbek hjælpe den kommende direktør på plads i jobbet.

Jan Rahbek fylder 62 år til januar og har været centerdirektør siden 2016.

Han siger til Ikast Avis, at han nu ønsker at drosle ned på arbejdsmarkedet.

Jan Rahbek fortæller videre, at bestyrelsen i Sportscenter Ikast har kendt til hans beslutning siden foråret og derfor har haft god tid til at finde en afløser samt til at udarbejde en ny strategi for Sportscenter Ikast.

- Det har været spændende at støtte de lokale klubber og foreninger i både deres daglige aktiviteter og i deres store enkeltarrangementer, lyder det fra den afgående centerdirektør.

God økonomi

Han tilføjer, at han er stolt af at have været med til at styrke organisationen i de seneste år.

Sportscenter Ikast har samtidig præsteret at have en sund økonomi. Det er dermed et center i topform, som Jan Rahbek kan give videre til sin efterfølger.

- Det har været syv spændende år, hvor vi har haft godt styr på økonomien, og hvor vi har fået nye og forbedrede faciliteter som eksempelvis nyt tv-gulv i IBF Arena, nyt padel- og tennisanlæg, nyt outdoor fitnessanlæg og flere forskønnelsesprojekter, men også initiativer, der optimerer vores energiforbrug, siger Jan Rahbek, der endnu ikke ved, hvad fremtiden bringer rent jobmæssigt, når overgangsperioden i begyndelsen af det nye år er overstået.

- Jeg glæder mig i hvert fald til nye muligheder og håber, at mine kompetencer kan komme i spil, siger Jan Rahbek.

Mads Skak Lindegaard, der overtager rollen som centerdirektør, kommer fra en stilling som salgsdirektør ved Ege Carpets i Herning. Han bor i Ikast og har i flere år siddet i bestyrelsen for Sportscenter Ikast, hvor han siden 2019 har været formand.

Et solidt sportscenter

Nu skifter Mads Skak Lindegaard således bestyrelseslokalet ud med direktionsgangen.

- Jeg glæder mig til at begynde i stillingen som centerdirektør i Sportscenter Ikast til januar. Jan Rahbek efterlader et solidt sportscenter, som jeg ser frem til at drive videre - og som jeg skal være med til at fortsætte og videreudvikle i gode rammer, lyder det fra Mads Skak Lindegaard.